Паспорт за АГУ
Паспорт за АГУ
Здравейте искам да попитам някой знае ли дали са задалжителни паспортите за газовите уредби и дали правят актове за липса липса на такива?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Паспорт за АГУ
Сега е преходен период и още мъдрят законите но паспорт на бутилката трябва да имаш задължително.
Само за техническия преглед ли се изисква паспорта понеже в момента не ми остава време да ида да ми направят?Полицаите искат ли го?Имам само стикер газ на задното стъкло.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Само заверен паспорт е изискването за сега,като минаваш технически преглед питай в пункта дали ще ти прегледат и газовата по последната наредба те трябва да ги контролират и да не се плаща допълнително защото уредбата е част от автомобила.Но все пак не се знае какво ще измислят за газовите да оберат парите като с новите номера навремето.
- bandii
- Автомобил:
- Двигател:
Там където минах технически преглед март месец се доплащаше допълнително 7лв. ако имаш газова.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моят въпрос е, някой знае ли къде конкретно мога да отида да ми се издаде паспорт за газовата, защото сега няма такъв в наличие ? Благодаря 

SandiKoen написа:Моят въпрос е, някой знае ли къде конкретно мога да отида да ми се издаде паспорт за газовата, защото сега няма такъв в наличие ? Благодаря
В България може да отидеш, там ще ти изкарат паспорт за АГУ.

Ние сме врачки

- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
SandiKoen написа:Моят въпрос е, някой знае ли къде конкретно мога да отида да ми се издаде паспорт за газовата, защото сега няма такъв в наличие ? Благодаря
В талона от техническия преглед е упоменато наличието на газова уредба и нейното състояние.Проверката на газовата и бутилката ми я извършиха в сервиза за годишен тех.преглед без допълнително заплащане.Предполагам,че можеш да отидеш там,където са я слагали или в сервиз за газови,където преди им правиха прегледи.Временно до тех.прегледа.
аз си сложих бутилка но нямам паспорт на бутилката има стикер и пише рег номер на кола с5960ра а аз съм с русенска регистрация . Къде в русе могат да ми искарат паспорт ?
- porko
dido_dido написа:аз си сложих бутилка но нямам паспорт на бутилката има стикер и пише рег номер на кола с5960ра а аз съм с русенска регистрация . Къде в русе могат да ми искарат паспорт ?
Ами опитай при Стойчо Карагьозов на международното.Ако той не го прави,поне да те упъти къде могат да го направят.Или дори във фирма Клаас можеш да опиташ.
- porko
Какво метро,какви пет лева?Това е на международното в посока от Дунавмост към училище Лиляна Димитрова,или старото Разградско шосе,ама то остава от другата страна на пътя.Та след като минеш моста над пътя за Дружба и Чародейка на около 7-800 метра в дясно ще му видиш сервиза.Мисля,че беше светлосиньо боядисан.За Стойчо става дума.А Клаас май бяха някъде в Дружба около ресторант Шесто чувство.А! Ей сега се сетих,че и по този път може да се стигне до Метро.Вярно.
Върни се в “Автогазови уредби”