Предстои ми монтиране на аларма но някои неща от схемата не са ми ясни 3:Това е релето което блокира двигателя нали? 10:Взима се + от контакта? Другите номерации не са ми ясни да ми разясните къде трябва да ги свържа.
На голф 3 имам вакумно централно заключване,разбрах някои неща поправете ме ако греша 1и2 не са ми ясни къде да ги свържа? 3:минуса на релето което блокира двигателя. 4:за отваряне на преден капак понеже аз съм с жило и този кабел не го ползвам. 5:за отваряне на резервоара,отваря се с централното и него не го ползвам. 6:и8: минуса от отворена врата знам къде се намират на колата 7:Този плюс от вратата от къде да го взема ? 9:връзва се към плюс на аварийните ? 10:плюс от контакта.
ами аз да те поправям: 1 и 2 - трябва ми повече инфо.... това са за управление на централното, на ГОЛФ 3 са му необходими подаване на плюсове към зелена и сива жица за управление на вакуумното... от алармата не знам дали излиза (+) или (-)
за 3 си познал.... отива на релето което блокира двигателя, другия край на бобинката на релето се връзва към АСС (контакт)
4 е за бутон които се монтира на предния капак, и дава (-) на алармата при отварянето му
5 за отваряне на багажник... или неква друга гъзарийка кат вдигане на джамо (на дистанционното требе има некво коп4е)
8 е за бутона на шофьорската врата 6 е за останалите врати ( при голфа сички са на една жица... ) 7 е за коли дето пускат (+) при отварянето на врати
9 пуска (+) на мигачите за да мигат.... трябва и с диоди да ги разделяш
Много ти благодаря колега и аз предполагам че 1и2 подава плюс при отключване и заключване. Не мисля да слагам датчика за алармата и сирената,но след време ако реша да ги сложа да те питам на схемата където е дадено клаксон и сирена,едното се свързва към клаксона на колата ,а другото към сирената от алармата?
Някои слагал ли е такава аларма,при отключване и заключване подава минус,колата е голф 3 и централното ми се задейства с плюс.Има ли начин да се направи алармата да подава плюс?
здрасти колега свърза ли въпросната аларма ако си я свързал дай подробно описание как си я свързал аз имам същата и се мъча от няколко дена и не мога да я свържа ще съм много благодарен ако споделиш
Здравейте, виждам темата е отдавна? Няма ли някакво развитие че аз съм решил да сложа една от старият ми пасат който вече е бракуван но тя си работи перфектно. Само дето не и с ключовете за вратите понеже са откачени кабелите при смяна на бравите с обикновени. На практика си работих само с дистанционното за откл. и закл. на вратите.Та въпросната да я сложа на Поло 1,4 АЕХ.96г. Дали ще срещна някакви трудности с монтажа и дали ще се наложи да сменям брави?
Нищо няма да сменяш.Връзващ алармата в паралел с микроключетата на бравите ,и ще отключваш и заключваш с което си поискаш.Принципно свързването е като на стария ти пасат.