Некоректно отношение от колега bobiturboto23
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobiturboto23
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Некоректно отношение от колега bobiturboto23
това ти казвам не вътря номера калегата да пише в понеделник пак ще говорим като не ме познавате защо приказвате несъм такав както ме описвате ще оправя нещата
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Честно да ти кажа си късметлия, че тоя номер не си го извъртял на някой дето не го слуша главата. Ама ти си знаеш, за 100лв. да си в гипсово корито.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
bobiturboto23 написа:...много приказвате тука ама като ви потрябва нещо спешно хленчите като путки ..
Аахахааххахахаа, аз кво те търсих та ше ми слагаш паломита бе?

Търгаш. Куриер да не видиш повече.
- bobiturboto23
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пак ти казвам много говорите нямате покритие аз несам нито за 100 нито за 500 лева гледам всичко което продавам да е на възможно наи ниска цена и да помогна с каквото мога пфффффф
- RoadRunner
Отговори ми директно на въпроса тогава след като твърдиш, че гледаш да си точен с ниски цени и тн.
Защо като си пускал нещата на Вурал не си пратил всичко и досега все още не си изпратил останалата част от нещата?
Защо като си пускал нещата на Вурал не си пратил всичко и досега все още не си изпратил останалата част от нещата?
- bobiturboto23
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отговарям
колата още беше в процес на ръзглабяне пратих каквото беше свалено има една ламарина отпред която работниците я свалиха но стана на гъз казах му че нестава преди това търсех от някаде да му праатя тои каза че си е намерил и че изка педалите пласмасата на чистачките изолацията и мокета мен ме нямаше и сега от сряда съм в пловдив а когато не свърша нещо сам така става сега ще тръгвам за габрово за да може да пусна всички неща на него и на другите колеги които чакат скарах се с работниците които са там стана пълна лудница утре ги пускам и трагвам пак за пловдив на събор
няма какво повече да кажа или да направя
колата още беше в процес на ръзглабяне пратих каквото беше свалено има една ламарина отпред която работниците я свалиха но стана на гъз казах му че нестава преди това търсех от някаде да му праатя тои каза че си е намерил и че изка педалите пласмасата на чистачките изолацията и мокета мен ме нямаше и сега от сряда съм в пловдив а когато не свърша нещо сам така става сега ще тръгвам за габрово за да може да пусна всички неща на него и на другите колеги които чакат скарах се с работниците които са там стана пълна лудница утре ги пускам и трагвам пак за пловдив на събор
няма какво повече да кажа или да направя
- RoadRunner
Надявам се да си се разберете, защото главната цел на тоя форум е да си помагаме един на друг а не да се прецакваме.
- bobiturboto23
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
никога не ми е било за цел да прецаквам някои от форума съм продал цял голф4 и голф 3 на части за първи път ми се случва такава каша извинявам се на колегата и ако има още някои недоволен колега да каже
Пич, аз с Вурал, не се познавам Face to Face, но пък на базата на сделки между нас двамата в този форум станахме добри приятели и си общуваме доста често, въпреки че никога не сме се виждали.
Това което искам да ти кажа, е че е истински пичага. Оправданията ти леко не вървят нали се сещаш
?!
Въпроса не е да се оправят неща, а защо си допуснал това да се случи.... едно се говори, друго става.... ако мине номера.
Това което искам да ти кажа, е че е истински пичага. Оправданията ти леко не вървят нали се сещаш

Въпроса не е да се оправят неща, а защо си допуснал това да се случи.... едно се говори, друго става.... ако мине номера.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
аман
стига оправдания от г-н лилавия
ако има развитие пишете на модератор да отключи
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
GALIANO написа:Заглавие: Некоректно отношение от колега bobiturboto23Pichaga написа:аман
Здравей,колегата обеща да ги прати в събота и да пристигнат в понеделник.Днес пак проверих и нямаше и помен от частите и обещаните 100лв.Аз вече си набавих всички части.
Поздрави Вурал
мисля, че въпросът е решен! Неприятно, но не и изненаващо
Върни се в “ОФФ-Топик - други”