Купуваш 2-3 ей такива калъфèта и гутоу:
A има и сайтове, като този, та да си направиш сам калъфè с твоя си картинка...

Pichaga написа:BG_Golf4e написа:Новички малко трудно ще ги намери,понеже са на доста годинки и изостават технологично,Н95 няма и тъч дори![]()
Иначе Н97 е опция до 400лв.,но по-добре С7 който е 460
![]()
къде го С7 за 460 лева
уайлдфайъра е 450 горе-долу в глобула
Самсунг Асе е около 500, ама мъжки ми мяза![]()
мерси за мненията
hooligans написа:Намери някой, който иска карта и самсунг аце ще ти излезне около 300лв
Милата написа:И аз, като всяка уважаваща себе си дама, искам да се обзаведа с подходящ смартфонСпряла съм се на Samsung Galaxy S2 с оглед на това, че в момента излиза третата серия и цената на S2 ще падне доста. Въпросът ми е има ли някаква значителна разлика между следните три модела и кой от тях бихте ми препоръчали:
Samsung Galaxy S (TM) II
Samsung Galaxy S (TM) II Skyrocket (TM)
Samsung Galaxy Note (TM) (може и да не е S серията, но се доближава до това, което търся)
Телефонът ще се използва за предимно за разговори, съобщения, интернет, слушане на музка, навигация и някакви женски приложения (например за времето навън, задръствания по улиците и избор на подходящ лак за нокти)
Разчитам на вашите компетентни отговори и предварително благодаря за съдействието
Милата написа:Благодаря за линковете, определено ми бяха полезни. Мисля, че засега се ориентирах към Skyrocket
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта