Не участвах в ралито, но за мен беше удоволствие да се видят и чуят на живо доста интересни машини между, които и две Порше 356 (ако и Спайдарът да беше реплика).
Иначе при мен доста интересни новини за Веберите, вървенето на зверчето и ...разхода на гориво. Същата тази съботната разходка беше по маршпута Варна - Девня - с. Чернево - Суворово - с. Левски - с. Изгрев - с. Калиманци и ...обратно Варна. Видеото и снимките ги правих на една от контролите на изхода на Суворово. А този маршрут заедно с градското във Варна и две малки отклонeния, които направихме на Девня и Чернево, е точно 100 км. Та по това трасе направихме разход точно 9/100 с колегата оrixter (дежурният ми навигатор) при положение, че Варна - Девня по магистрала Хемус ги карах на пълен мах
, а по обратния маршрут след Суворово опитът да намаля обротите приключи много бързо след закачка с една Алфа 156 1.9 JTD. Карах повече от културно докато я застигнах (просто карах с 10-15 км по бързо от нея), но трите момчета в Алфата изведнъж решиха (в стил толбухинкски голф - по разбираеми причини около Варна толбухинските голфове са доста по-популярни от пернишките