110afn написа:Требваше по-рано да се "запишеш" , та повече хора да видят. Утре съм на събор, но ше глася нещата да дойда. С колата от гаража ше бъдеш...
Много ясно,само тя ми е VW

110afn написа:Требваше по-рано да се "запишеш" , та повече хора да видят. Утре съм на събор, но ше глася нещата да дойда. С колата от гаража ше бъдеш...
orlin4ooo написа:евентуално за следващата среща неделите ще са ми свободни и съм и аз при вас момци
Ivo 1983 написа:Да "Лозница" се намира точно там. Ми дано още някой види темата, да се съберем повечкоВиждам коли със стикери из Враца, но...
iliankocov написа:Ivo 1983 написа:Да "Лозница" се намира точно там. Ми дано още някой види темата, да се съберем повечкоВиждам коли със стикери из Враца, но...
Леле, то имало сбирки без нашето знание......то и други има, ама са много несериозни
![]()
![]()
Другия път +2 на 100% за третия предстои обаждане, ама предполагам, че и той ше се навие![]()
Ivo 1983 написа:iliankocov написа:Ivo 1983 написа:Да "Лозница" се намира точно там. Ми дано още някой види темата, да се съберем повечкоВиждам коли със стикери из Враца, но...
Леле, то имало сбирки без нашето знание......то и други има, ама са много несериозни
![]()
![]()
Другия път +2 на 100% за третия предстои обаждане, ама предполагам, че и той ше се навие![]()
E как да е без ваше знание, не следите ли форума![]()
![]()
До края на месеца ще имате поправителен
Ikov_VR написа:Ivo 1983 написа:iliankocov написа:Ivo 1983 написа:Да "Лозница" се намира точно там. Ми дано още някой види темата, да се съберем повечкоВиждам коли със стикери из Враца, но...
![]()
![]()
E как да е без ваше знание, не следите ли форума![]()
![]()
До края на месеца ще имате поправителен
Ми аз лично се бях отказал да гледам в тоя под форум,щото на всички сбирки си бяхме все едни и същи трима човека... Но евала,че някой се е заел
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта