Тренирай си умерено. В момента тестостерона при теб бушува. Аз бутам по 120кг на лежанка, което не ми пречи да си тренирам в къщи с 80 безгрижо и с малките 10кг дъмпелчета
Културизма и фитнеса са различни неща.. не ги смесвайте в едно

pe6kata написа:а ти каккъв си, че ще ме вкарваш в категорията мързеливи![]()
.
Освен че се изказваш крайно неуважително, пишеш и пълни глупости. Изясни си каква е целта на бодибилдинга и каква е на борбата примерно.
Дефинирай ми и понятието силен(корав)- ще те попитам така- кой е по-корав- един боксьор, борец, силов трибоец, културист, щангист...?
Колегата ако искаше гъвкавост, не мислиш ли че щеше да се занимава с нещо друго![]()
подобно изказване е толкова абсурдно и не на място, че ...
group® написа:Пешка ..Искам да ти обърна внимание обаче, че хората пишещи по тези теми (поне повечето), са много далеч от този бодибилдинг, за който ти говориш и не виждам причина да се влиза в спорове за нищо![]()
Както и заглавията показват - става дума за 'фитнес'.
pe6kata написа:Няма спорт, който да ти даде възможност да натовариш всеки един желан мускул прецизно като движение и с точното натоварване.
piter_96 написа:Аз тренирам още в зала, защото съм доста тежък и ми е трудно още тренирането по лостове и искам да стана по-силен за да мога да тренирам street fitnes
piter_96 написа:Аз тренирам още в зала, защото съм доста тежък и ми е трудно още тренирането по лостове и искам да стана по-силен за да мога да тренирам street fitnes
kr1sh0 написа:Аз пък ще кажа на автора да помисли за box+лостове .. Съчетанието между боен спорт и тренировка със собствено тегло е най-доброто.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта