Ако някой може да ми помогне мн ще съм му благодарен!! Проблем при запалването на Golf 4 1.6 SR
Проблем при запалването на Golf 4 1.6 SR
Здравейте на всички
) Искам да попитам за колата си днес пробвах да го запаля нещо не иска в акумулатора има ток но неще да пали като го тикнем с двама пали но на място не иска да запали потърсих инфо но нищо неможах да намеря..
Ако някой може да ми помогне мн ще съм му благодарен!! 
Ако някой може да ми помогне мн ще съм му благодарен!! - radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Проблем при запалването на Golf 4 1.6 SR
Добре, де! А голфа какъв цвят е? Щото съм забелязал, че сребристите не палят!
Бива да споменеш и върти ли стартера, ако върти - припуква ли поне малко, нещо на таблото свети ли...
Те такива едни незначителни подробности
Бива да споменеш и върти ли стартера, ако върти - припуква ли поне малко, нещо на таблото свети ли...
Те такива едни незначителни подробности
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
И черните са мизерници..
Ето да речем и аз днес така - аха да тръгвам ама.. Тц.. Ток да те убие, бензин да те удави и пак вълна
Бутахме-разбутвахме - нищо.. забива муцуната все едно няма ток. Вадя централен от бобината - има. Вадя кабела на първа свещ - 12v прав ток в челото
и пак не пали. И накрая се оказа че съм я задавил
Та и ти ще е добре да опишеш зора по-подробно за не-врачките тук 
Ето да речем и аз днес така - аха да тръгвам ама.. Тц.. Ток да те убие, бензин да те удави и пак вълна
Бутахме-разбутвахме - нищо.. забива муцуната все едно няма ток. Вадя централен от бобината - има. Вадя кабела на първа свещ - 12v прав ток в челото
и пак не пали. И накрая се оказа че съм я задавил
Та и ти ще е добре да опишеш зора по-подробно за не-врачките тук Re: Проблем при запалването на Golf 4 1.6 SR
Значи Голфа е светло син от 99г. Днеска като пробвах да запаля стартера се въртеше но не искаше да запали пробвах 4 цилиндър дали му идва ток но май не идва е добре де като го бутам и вкарвам на 1ва го паля но от ключалката не пали. Другото днес след като го запалих като го тикнахме с приятелите запали отидох направих 2 3 кръкчета прибрах се изгасих колата после пробвах да я запаля пак неще стартера върти но не пали.. 

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Аха!
Значи - да си запиша, че светлосините вероятно правят проблем с клемореда
Клеморед е това с електрическите контактни пластинки зад патрона на ключа за палене.
Разбира се - това е диагноза по снимка - за да си сигурен трябва да се види от специалист.
И да не забравя да кажа, че това за цвета беше майтап, но съвсем не на майтап споделям, че при всякакъв технически въпрос е важно да се казва кода на мотора.
Пише го в големия талон, графата 'Двигател №' Трябват ти първите 3 символа.
Значи - да си запиша, че светлосините вероятно правят проблем с клемореда
Клеморед е това с електрическите контактни пластинки зад патрона на ключа за палене.
Разбира се - това е диагноза по снимка - за да си сигурен трябва да се види от специалист.
И да не забравя да кажа, че това за цвета беше майтап, но съвсем не на майтап споделям, че при всякакъв технически въпрос е важно да се казва кода на мотора.
Пише го в големия талон, графата 'Двигател №' Трябват ти първите 3 символа.
Мерси много radotom ще си го нося на специалиста да видим той какво ще каже . 
- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Добре, де! А голфа какъв цвят е?
serpin4o написа:Значи Голфа е светло син от 99г.

Проблема е решен!! Проблема излези от шибания акуумулатор 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”