Червената лампа за водата се размига..... - РЕШЕНО!
- astrochicken
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, аз имам същия проблем с лампата на водата, на моменти ми свети и много се дразня, имам Голф2 автоматик 1984 г модел, отначало смених датчика за водата мислех че проблема е в него, но при мене няма датчик на казанчето на антифриза а лампата пак свети. Другия въпрос ми е, ако има някой с този модел, двигателя е 1,6 , да ми каже до колко градуса му грее колата , при мене перката се включва на предпоследното деление на таблото а при дълъг път постоянно си седи след половината??? Един приятел е с Джета и каза че и при него е така температурата, но ми се струва че много загрява. Та мисълта ми е : в какво положение ви е стрелката на температурата при нормално използвяане на колата и кога ви се включва перката( положението на стрелката ) Благодаря предварително
- st_007
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Червената лампа за водата се размига..... - РЕШЕНО!
Колега, и аз съм с Jetta II (1984 г. EZ-двигател). При мен перката се включва малко след като стрелката подмине лампичката за температурата, доста преди да е стигнала предпоследното деление от скалата.
- st_007
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Червената лампа за водата се размига..... - РЕШЕНО!
Колеги извинете ме за 4 годишното закъснение на мнението ми, но не е никак лесно човек да гледа повторения на мачовете и на следващия ден да не е заспал. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”