Въпрос за подписи във форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Въпрос за подписи във форума
Искам да ви попитам дали не е възможно да се направи опцията, която я има в повечето други форуми, а именно потребителите да имат подпис, който да излиза след всеки пост?!
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:излишно се товари с трафик и без това бъгавата машина/връзка....по добре така че иначе всеки ще почне да слага някви снимки по 50-100кб и ще настанат тежки времена за машинката/връзката.....
хаха много си в грешка да знаеш
машината благодарение на щедрите юзъри си е доста доста мощна за целите
и едва ли ще се натовари и 50% на единия процесор ако ще по 2 мб да са подписите
а връзката ми какво да ти кажа оптика към пиъринга а за навън съм теглил от там с по 7-8 мегабайта

знаеш ли колко им пука за нашата машина че е вързана все едно комар хапе слон...
лоши времена става за хората с бавен интернет
в момента не съм в София и да ти кажа с 5-6-7-8к доста гадно се отварят другите форуми а при нас е поносимо и доста по приятно
- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
chefito написа:.....
въпреки offtopic-a погледни за проблемите с отварянето: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=28962
По темата форума няма как да се товари от подписите, защото в 99% от случайте самата част от подписа е само текст, а картинките са по други сървъри и са само линк в подписа. Ще се товати троята връзка, когато чакаш да ти зареди картинките

Върни се в “ОФФ-Топик - други”