! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот enigma79 » Пет 01 юни 2012 17:26

plamen000000 написа:Днес в Благоевград един Селянин с Ауди а4 или а6 не видях ме освири, че съм спрял на пешеходна пътека.Мамка им проста македонска не се научиха за какво служат тия пътеки.

Че как за какво,за лягане на пътя :063:
Аз вече не им обръщам внимание,но днес ми направи впечатление от родната полиция,значи на един път с интезивен трафик Стара Загора-Димитровград в едно от селата,та полицая си стои отстрани на пешеходната пътека и си лафи по телефона,виждам че две деца се мотаят на тротоара и викам си чакай да намаля че корсата беше нотоварена с 650кг и намалям аз и гледам децата се насочват към пешеходната пътека,аз спирам като 1ва кола,полицая си лафи и никакъв интерес към децата и колите :horror: Какво става аз съм в посока Д-град и от отсрещната страна се задава голф 3 който доста се почуди дали да спре или да мине преди децата :horror: А полицая,ами той изглежда си е пил валидола и имаше биволско спокойствие,или може би разговора беше много важен,по важен от живота на тези две деца :horror: Аман от родната полиция,за нищо не стават в по голямата си част тази структура,пълни некадърници :banghead:

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Пон 04 юни 2012 22:28

Аджеба,как може да караш без светлини в 23:15 ??? Колко ли му пресвятвах ,а той какво ли си помисли???Даже не пожела да си отвори прозореца на 1-вия светофар,но на 2-рия като му казах,че няма включени светлини изглеждаше доста учуден и ги включи :X

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 05 юни 2012 7:15

eminem94 написа:Аджеба,как може да караш без светлини в 23:15 ??? Колко ли му пресвятвах ,а той какво ли си помисли???Даже не пожела да си отвори прозореца на 1-вия светофар,но на 2-рия като му казах,че няма включени светлини изглеждаше доста учуден и ги включи :X

Добро улично осветление имате значи в района mhihi

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Вто 05 юни 2012 19:16

Може да се каже,ама пак не му ли прави впечатление,че таблото не свети :?:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 05 юни 2012 19:24

eminem94 написа:Аджеба,как може да караш без светлини в 23:15

Аз се прибирах от село и реших да тръгна посред нощите 03:30 сутринта, рок тъмница и както си карам забелязах в огледалото за задно виждане някаква бяла кола зад мен, и си викам това не е реално! И си карам пак и по едно време гледам тоя ме изпреварва, без фарове, все едно има нощно виждане като ТЕРМИНАТОР, и аз реших да му подскажа че ги е забравил, и му светнах с фаровете, обаче го осветих явно докато е гледал в огледалото и направо наби спирачките, и светнаха стоповете и аз спрях зад него, тоя отвори вратата, и започна да крещи!
Той :Кво' светиш бе, проблем ли искаш да имаш?
Аз: Нямаш фарове, не си ги пуснал... :oops:
Той: Тебе кво те засяга, не се прави на разбирач да не дойда да изгъся твойте, ясен ли съм :evil:
Аз : :oops:

И кой от каде е, Номера беше благоевградски ситуацията в едно село край Петрич!
Е от тогава насам не ми е Еня, кой кара без фарове, кой без книжка и т.н
После разбрах че е каратист и могъл да ме смачка, така каза един познат който го познава!
Е за едни фарове съм могъл да ям бой!
Така че няма ненаказано добро :012:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Вто 05 юни 2012 19:38

Ми не святкай, посвий се да те подмине. Да се омеля жив и здрав, после ше му светнат с фенерчета.

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Вто 05 юни 2012 19:59

За мен няма по голями кретени от тези дето са шофьори на маршрутните таксита, НЯМАА!
Днеска си карам аз към центъра на София,бавничко - пиков час коли бол,хора бол.. и така.
Пред мен кара съответното такси по едно време като наби едни спирачки,как беше мокро и хлъзгаво за 2 бройки да го фрасна, а той пича да си качи клиента просто..
Мигачи никакви, аварийни също, да не говорим за стопове - не работеха..
Питам АЗ няма ли кой да им обясни на тези хора, че първо возят хора и второ че тези ръчки от лявата страна на волана се ИЗПОЛЗВАТ също така и аварийките?!?!?

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Вто 05 юни 2012 23:39

bobocamaro написа:Да се омеля жив и здрав, после ше му светнат с фенерчета.

Със свещи да им светят на такива! Не е хубаво да се приказват такива приказки, ама си го заслужават такива като каратиста без светлините!

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Чет 07 юни 2012 12:40

Жените са станали супер нахални и нагли, пазете се, изкачат изневиделица от улиците включват се в движението със предпоставки да създадат птп, за 5ти път тази седмица ми се случва рисково изкачане на кола шофирана от жена!!!!!

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 07 юни 2012 12:51

doaiena написа:Жените са станали супер нахални и нагли, пазете се, изкачат изневиделица от улиците включват се в движението със предпоставки да създадат птп, за 5ти път тази седмица ми се случва рисково изкачане на кола шофирана от жена!!!!!

Може би разчитат на това че сме кавалери и трябва да им отстъпим :063: :063:
Днес движението беше спокойно с изключение на един индивид с италианска бангия,но и той си получи заслуженото,така се нахака в дупките че чак вътре в колата чух как издрънча mhihi

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Чет 07 юни 2012 13:00

Вчера на главен булевард в Пловдив от средна лента искам да се престроя в дясна...Пускам мигача-еми 10 минути работи тоя мигач и никой не ме отразява...Добре,че беше колега със сравнително нов Мерцедес(да не повярва човек),да ме пусне...И понеже трафика върви бавно ги гледам един по един идиотите,качи ли ми са някакви лели и пердашат :beat_butt2 Бързат,сакън да не пуснат една кола death
Иначе в обратната ситуация пуска мигача,тръгва и ще те блъсне,но да се направи на тарикат и да мине :beat_butt2
И тука има селяни,ама явно в София по-лесно се превъзпитават,щото ако не първата,то втората кола ще те пусне...

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Чет 07 юни 2012 16:23

@Благовест: мдааа в Пловдив никой никога не те пуска... същото май беше и в София преди няколко години. Явно си е необходимо време за превъзпитание :)

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Чет 07 юни 2012 16:28

Добре е да се запитаме дали и ние при всеки случай даваме път. mhihi

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Чет 07 юни 2012 16:34

Почти винаги давам път...Не давам в случеите,когато зад мен се кара на половин метър и при спирането ми биха надникнали какво нося в багажника... :banghead:

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пет 08 юни 2012 11:16

enigma79 написа:Може би разчитат на това че сме кавалери и трябва да им отстъпим :063: :063:
а mhihi

Никакви отстъпки на тъпите п@тким, цял живот разчитат на това, и ни се смеят!!!!!

Последна промяна от Pichaga на Нед 10 юни 2012 20:08, променено общо 1 път.
Причина: тази мисла на ЛС

Върни се в “Пътеводител”