Момче почина след удар в стълб

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Ясен65
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ясен65 » Съб 21 окт 2006 23:33

ACCELERATOR написа:Разбира се, че е щял да изиграе! Момчетата са починали, защото са изхвърчали от колата.

Малко ме съмнява. При по-"нормален" удар си чупиш стъклото с глава, а не хвърчиш навън. Тъй че явно е било пределно силно.

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Съб 21 окт 2006 23:41

Човече като видях снимката във вестника ми се дорева-колата беше смазана до половината,задниа мост беше счупен.

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Нед 22 окт 2006 3:32

Аз рабрах, че едното момче не е починало, а е в кома.

wotson
Автомобил: vw touran
Двигател: BKD 2006
Контакти:

Мнениеот wotson » Нед 22 окт 2006 6:18

niikoo_1 написа:А някой знае ли детайли за колата, цвят, врати, модификация и т.н.

мисля че николай се казва мом4ето защото му викаха НИКО голф4ето е с варненска или бургаска регистрация доста хора го познаваха оттези които ходят по гонки .гофа е известен с това 4е изкарваше сериозно пламаци праз аспуха.
наистина случката е доста неприятна и за пореден път се убеждавам 4е толкова бурзи коли неса за на6те пъти6та с безрой много дупки неравности и други простотии по пътя.дано почва в мир

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Нед 22 окт 2006 9:18

опичайте си акъла! всеки го избива на рейсърски емоции и виждате до какво водят- особено със стари коли. никой не е застрахован.
Лека му пръст на момчето :cry: Дано поне другото да се оправи.
Внимавайте!

Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Нед 22 окт 2006 9:26

Не е опасна толкова скоростта колкото безрасъдното каране!
Лека му пръст на момчето!

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Нед 22 окт 2006 9:37

wotson написа:
niikoo_1 написа:А някой знае ли детайли за колата, цвят, врати, модификация и т.н.

мисля че николай се казва мом4ето защото му викаха НИКО голф4ето е с варненска или бургаска регистрация доста хора го познаваха оттези които ходят по гонки .гофа е известен с това 4е изкарваше сериозно пламаци праз аспуха.
наистина случката е доста неприятна и за пореден път се убеждавам 4е толкова бурзи коли неса за на6те пъти6та с безрой много дупки неравности и други простотии по пътя.дано почва в мир

явно вече нищо няма да изкарва този Голф през ауспуха. Аз пък за пореден път се убждавам, че толкова бързи коли нетрябва да се карат от 19-20г младежи. Лека му пръст на момчето, дано другото да се оправи. Както каза колегата по-горе - в град се кара с 50, понякога + 20-30 но такива изпълнения - на Божура

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Нед 22 окт 2006 11:37

Мисля че съм го виждал този голф на рампата в надежда бягаше на едни полицаи. Сега ми стана още по-гадно :cry: лека му пръст на момчето.

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Нед 22 окт 2006 12:12

wotson написа:

А момчето, което е в кома, разбрах, че е Боцко - брат на Траян.

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Нед 22 окт 2006 12:29

Дано се оправи,това е най-важното в момента,а на другото момче лека му пръст.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 22 окт 2006 13:09

замислете се колеги ,карайте бавно и спазвайте правилата !!!

9 загинаха на пътя за 24 ч., 4-ма в един сблъсък
22 октомври 2006 / News.dir.bg
През изминалото денонощие на територията на страната са станали 19 тежки ПТП с 9 загинали и 28 ранени, 5 от които са с опасност за живота, съобщи СБА по данни на МВР.
За района на София са станали 92 леки и 4 тежки ПТП с 6-ма ранени. Четирима загинаха при тежка катастрофа близо до българо-турската граница през нощта на събота срещу неделя. Жертвите са с двойно гражданство и са се прибирали от Турция в България, съобщи Дарик. Инцидентът е станал между Свиленград и Любимец. На място са починали шофьорът на колата и семейство, което е пътувало с него – майка,баща и дъщеря

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 27 окт 2006 10:25

source: http://dnes.dir.bg/2006/10/27/news853682.html

Шофьор загина посред нощ на Цариградско шосе
27 октомври 2006 / News.dir.bg

Един човек е загинал при тежка катастрофа на столичния булевард "Цариградско шосе", съобщи "Фокус".
По неизвестни причини автомобил Ауди, който се е движил към жк “Младост”, напуснал пътното платно, шофьорът загинал на място, един човек е ранен. Инцидентът е станал около 01,45 часа след полунощ на 27 октомври. Четири души загинаха при 20 пътни произшествия в страната през изминалите 24 часа, сочат данните на СБА. Две от жертвите на войната по пътищата са двама младежи, които намериха смъртта си на пътя Варна-Бургас вчера по обяд. Според очевидец, който оживял след катастрофата, те започнали да се състезават с лека кола Голф, при което техният Форд се ударил в камион Ивеко.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пет 27 окт 2006 11:00

oettinger112 написа:Със сигурност всеки от нас е правил глупости с колата и то не веднъж,но вече стана много опасно по пътя,така че трябва да се пазим взаимно.

Моля моля, има изключения. Досега не съм правил глупости....щото запомних думите на инструктора: "шофирането е като хирургията, свършват на орландовци ако не внимаваш"...

Моля ви внимавайте, не сте сами на пътя за да рискувате живота на други хора! Карайте с 50 ако са позволени 50, а не както колегата (незнам кой беше точно) със 160 при позволени 50....

Потребителски аватар
16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 16V » Пон 13 ное 2006 22:34

извинявам се,че ви връщам на този тема но няма как да дане взема отношение
КР-а беше мой
много съжалявам за инцидента
и за това,че все повече млади хора си отиват!
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 14 ное 2006 1:05

Ама да ви кажа че май и аз съм замесен косвено..
Този КР исках да го купя аз.. пича го продаваше 3500.. а аз имах 2500 и чаках още една марка.. но докато я събера вече го беше продал.. а и аз след това изпих една марка и си купих синхрото.. :( Ако бях сабрал парите можеше момчето да е живо сега :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”