ACCELERATOR написа:Разбира се, че е щял да изиграе! Момчетата са починали, защото са изхвърчали от колата.
Малко ме съмнява. При по-"нормален" удар си чупиш стъклото с глава, а не хвърчиш навън. Тъй че явно е било пределно силно.
niikoo_1 написа:А някой знае ли детайли за колата, цвят, врати, модификация и т.н.
wotson написа:niikoo_1 написа:А някой знае ли детайли за колата, цвят, врати, модификация и т.н.
мисля че николай се казва мом4ето защото му викаха НИКО голф4ето е с варненска или бургаска регистрация доста хора го познаваха оттези които ходят по гонки .гофа е известен с това 4е изкарваше сериозно пламаци праз аспуха.
наистина случката е доста неприятна и за пореден път се убеждавам 4е толкова бурзи коли неса за на6те пъти6та с безрой много дупки неравности и други простотии по пътя.дано почва в мир
wotson написа:niikoo_1 написа:А някой знае ли детайли за колата, цвят, врати, модификация и т.н.
мисля че николай се казва мом4ето защото му викаха НИКО голф4ето е с варненска или бургаска регистрация доста хора го познаваха оттези които ходят по гонки .гофа е известен с това 4е изкарваше сериозно пламаци праз аспуха.
наистина случката е доста неприятна и за пореден път се убеждавам 4е толкова бурзи коли неса за на6те пъти6та с безрой много дупки неравности и други простотии по пътя.дано почва в мир
9 загинаха на пътя за 24 ч., 4-ма в един сблъсък
22 октомври 2006 / News.dir.bg
През изминалото денонощие на територията на страната са станали 19 тежки ПТП с 9 загинали и 28 ранени, 5 от които са с опасност за живота, съобщи СБА по данни на МВР.
За района на София са станали 92 леки и 4 тежки ПТП с 6-ма ранени. Четирима загинаха при тежка катастрофа близо до българо-турската граница през нощта на събота срещу неделя. Жертвите са с двойно гражданство и са се прибирали от Турция в България, съобщи Дарик. Инцидентът е станал между Свиленград и Любимец. На място са починали шофьорът на колата и семейство, което е пътувало с него – майка,баща и дъщеря
oettinger112 написа:Със сигурност всеки от нас е правил глупости с колата и то не веднъж,но вече стана много опасно по пътя,така че трябва да се пазим взаимно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта