Туарег Калояново
-
- Автомобил:
- Двигател:
Туарег Калояново
Мен лично ме впечатли много черния звяр на Хаас и не мога да не пусна една тема за него:)Имаме спор с моите авери. Аз споря, че Туарега, дето се пусна беше спортен вариант, а те твърдят, че е обикновен. Даваше голям ластик и външно като, че ли се различаваше от другите, мисля, че е пипнат, но дали беше S line или не?
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Туарег Калояново
Туарег S Line няма.
Това не е Ауди.
Това, че окачването е въздушно и позвлява твърд спортен режим, което важи и за двг. V8 не означава, че е по специален.
Тарег има само спортна версия с буквата R отпред.
Другото е базово с опции по поръчка.
Пс.
И мен ме впечатли Туарега, шофера също го биваше, съсипаха гуми за няколко хиляди лева....., хем го гледах малко от далече.
Пс2.
Скоро ако в някое представителство има оферта за такъв шоукар на приемлива цена, поне да се знае кой е....

Това не е Ауди.
Това, че окачването е въздушно и позвлява твърд спортен режим, което важи и за двг. V8 не означава, че е по специален.
Тарег има само спортна версия с буквата R отпред.
Другото е базово с опции по поръчка.
Пс.
И мен ме впечатли Туарега, шофера също го биваше, съсипаха гуми за няколко хиляди лева....., хем го гледах малко от далече.

Пс2.
Скоро ако в някое представителство има оферта за такъв шоукар на приемлива цена, поне да се знае кой е....

-
- Автомобил:
- Двигател:
Много съм зле, верно, че беше Rline а не Sline. Благодаря за корекцията
Много ми хареса и само исках да попитам, благодаря за разяснението.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Верно, гумите им станаха леш на тея
Шофьора също беше луд но аз не бих я купил тая кола после ако имах пари 

- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не виждал проблемд а си купиш такава кола.Човека щом може да съсипе гуми за 3-4-5-6 хиляди лева значи може да си позволи после да си купи други,който няма пари или си пари новата кола или си кара старата .....
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
empaher написа:Аз не виждал проблемд а си купиш такава кола.Човека щом може да съсипе гуми за 3-4-5-6 хиляди лева значи може да си позволи после да си купи други,който няма пари или си пари новата кола или си кара старата .....

Колата е тест кар на ХААС - дилър на VW в Пловдив.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
empaher написа:Аз не виждал проблемд а си купиш такава кола.Човека щом може да съсипе гуми за 3-4-5-6 хиляди лева значи може да си позволи после да си купи други,който няма пари или си пари новата кола или си кара старата .....
Мисля че колегата каза, че ТОЙ не би я купил тази кола после ...
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Дайте някой клип да ни потекат лигите и на нас 

- Barandy
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам какво ви впечатлява Туарегът, освен, че е нов и лачен...
Вървенето му на правата е съизмеримо с лека кола (около тон и малко) около 200-250 коня, а по завоите беше
много зле... Не знам дали "пилотът" е пускал системи за сигурност, окачване и т.н., но се вееше като прани гащи и едва не се обърна, няколко пъти посети и ливадата... А времената му бяха като на кола 100 коня (1:06:хх).
Определено не му е силата на пистата и в завои, виж на магистралата може би е добре. Но е прекалено тежък и тия 340 коня не са му много. Няма база за сравнение с други марки "жипки", които вече имат 550+ коня, но в никакъв случай не е лош!
Вървенето му на правата е съизмеримо с лека кола (около тон и малко) около 200-250 коня, а по завоите беше

Определено не му е силата на пистата и в завои, виж на магистралата може би е добре. Но е прекалено тежък и тия 340 коня не са му много. Няма база за сравнение с други марки "жипки", които вече имат 550+ коня, но в никакъв случай не е лош!

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Barandy написа:Не знам какво ви впечатлява Туарегът, освен, че е нов и лачен...
Вървенето му на правата е съизмеримо с лека кола (около тон и малко) около 200-250 коня, а по завоите беше![]()
много зле... Не знам дали "пилотът" е пускал системи за сигурност, окачване и т.н., но се вееше като прани гащи и едва не се обърна, няколко пъти посети и ливадата... А времената му бяха като на кола 100 коня (1:06:хх).

Абе пич, тва е джип, не ти е некой абф със спортно окачване. Я се осъзнай малко

- Barandy
- Автомобил:
- Двигател:
А, жип... той и оф-роудът му е толкова на тоя жип, мЪ щом вЪ кефи
Просто не му е мястото на пистата, не знам какво се опитваха да докажат там - колко бързо може да хвърли гумите ли... То и Х5 е джип, ама ако сте гледали репортажите или сте били на БМВ-събора - трябва да видите огромните разлики в поведението и във вървенето.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Barandy написа:А, жип... той и оф-роудът му е толкова на тоя жип, мЪ щом вЪ кефи![]()
Просто не му е мястото на пистата, не знам какво се опитваха да докажат там - колко бързо може да хвърли гумите ли... То и Х5 е джип, ама ако сте гледали репортажите или сте били на БМВ-събора - трябва да видите огромните разлики в поведението и във вървенето.

- Barandy
- Автомобил:
- Двигател:
Не искам да ме разбирате грешно - не съм някой хейтър, напротив - голям фен съм на марката VW и не ме кефи BMW! И не плюя, констатирам фактите.
НО за мен истините са няколко - ДА, този Туарег е много готин на вид, комфорт и т.н. НО силата му не е на пистата (поне не на тази писта!). Времената и поведението му го доказаха. Както писах по-горе - на магистрала сигурно е много приятен за каране.
ДА, сравнително мощен е, но е тежък. А и други марки (не само БМВ) вече имат джипове в тоя клас над 500+ коня.
За силата му в оф-роуда не коментирам (нямам личен опит с такъв), но определено има много по-силни и доказали се марки и модели.
Според мен Туарегът гони някаква среда във всичко - комфорт, проходимост, качества, цена и т.н.
Евала, че представихте нови модели (според мен винаги трябва да се възползвате от такива възможности - феновете на марката са вашите клиенти!), но "пилотът" на джипа доста се беше превъзбудил, все едно кара болид от F1.
НО за мен истините са няколко - ДА, този Туарег е много готин на вид, комфорт и т.н. НО силата му не е на пистата (поне не на тази писта!). Времената и поведението му го доказаха. Както писах по-горе - на магистрала сигурно е много приятен за каране.
ДА, сравнително мощен е, но е тежък. А и други марки (не само БМВ) вече имат джипове в тоя клас над 500+ коня.
За силата му в оф-роуда не коментирам (нямам личен опит с такъв), но определено има много по-силни и доказали се марки и модели.
Според мен Туарегът гони някаква среда във всичко - комфорт, проходимост, качества, цена и т.н.
Евала, че представихте нови модели (според мен винаги трябва да се възползвате от такива възможности - феновете на марката са вашите клиенти!), но "пилотът" на джипа доста се беше превъзбудил, все едно кара болид от F1.

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Все пак шофьорът излизаше за първи път на тази писта, нормално е да се вълнува.
Добро шоу направи, благодарим за което!
Добро шоу направи, благодарим за което!
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Т'ва не е джип, а паркетник
. Има много голяма разлика. Едно нещо се брои за джип ако има поне 1 цял мост и е истински джип ако има 2 (или повече) цели моста
.
Иначе евала на тия дето са се престрашили да го качат на писта това нещо
.

Иначе евала на тия дето са се престрашили да го качат на писта това нещо

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”