Ако педалите са разменени, то трябва да си голям инат, за да сложиш подложката за спирачката на мястото на съединителя.
Основата на спирачката има дупка, съответно подложката за спирачката има издатина в средата, която влиза в тази дупка и законтря. Съединителя няма такова нещо.
Моят грозен Volkswagen
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моят грозен Volkswagen
колега нернормален е голфа !!! такава 4-ка няма ббс - са си е ббс отка4ено просто много яко е станал !!!

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурно в гей клубовете не се говори толкова за педали , колкото в тази тема 
Нека да насоча малко погледите към други части на колата , а именно...както предполагам сте забелязали на последните снимки Голфа вече е с V6 нож под предната броня :

Също така съм сигурен , че ви е направило впечатление и липсата на халогените , които замениха с оригинални такива на Hella micro de

Ето и как стоят на колата в малко по-напреднал стадии

Малко по-рано монтирах и задна чистачка от Голф 5

Наложиха се и малко ремонти дейности по спирачната система и това беше добър повод да смени предните дискове с нарязано Brembo Max и съответно задните с Zimmermann ...

След всички тези промени следва и любимата ми и най-мъчителна за мен и Ники7010, за която смятам да ви разкажа утре ,ако остане време след работа.
Благодаря на всички за хубавите думи , всеки би се зарадвал на всеобщото признание
обещавам , че няма да ви разочаровам 

Нека да насоча малко погледите към други части на колата , а именно...както предполагам сте забелязали на последните снимки Голфа вече е с V6 нож под предната броня :
Също така съм сигурен , че ви е направило впечатление и липсата на халогените , които замениха с оригинални такива на Hella micro de
Ето и как стоят на колата в малко по-напреднал стадии
Малко по-рано монтирах и задна чистачка от Голф 5
Наложиха се и малко ремонти дейности по спирачната система и това беше добър повод да смени предните дискове с нарязано Brembo Max и съответно задните с Zimmermann ...
След всички тези промени следва и любимата ми и най-мъчителна за мен и Ники7010, за която смятам да ви разкажа утре ,ако остане време след работа.
Благодаря на всички за хубавите думи , всеки би се зарадвал на всеобщото признание

Ако решиш за спойлер на 5-та врата от този можеш да си поръчаш на доста добра цена - http://marveltuning.com/
Изпитан е вече, и спойлера е доста добра изработка и ляга идеално
Изпитан е вече, и спойлера е доста добра изработка и ляга идеално

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря , ще ги имам предвид 

-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
Тая снимка с чистачката вече не знам в колко теми съм я виждал
Ше почна да ви искам такса за авторско право
Голфчето е много красиво. Засичал съм го из Студентски град и очите ми сигурно все още са някъде по него

Голфчето е много красиво. Засичал съм го из Студентски град и очите ми сигурно все още са някъде по него

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Red`Devil написа:Тая снимка с чистачката вече не знам в колко теми съм я виждалШе почна да ви искам такса за авторско право
![]()
Дано таксата да не е голяма

- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Невероятно голфче.Окачване,джанти и супер изчистена визия.Поздравления
Едно въпросче:
И на мен много ми харесва задната чистачка от Голф 5.Лесно ли се сменя?

Едно въпросче:

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Единственото което ти трябва е ключе 13 и естествено чистачка. Сменя се за 5 минути.. На брат ми я сменихме в деня на сватбата докато другите бяха на хорото. 

- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Хм, аз гледам, че на Г5 слагат от Фабия 1
Виж и този вариант:

Виж и този вариант:

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Тази е много голяма не ме радва
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
супер е голфчето колега....и на мен много ми допада задната чистачка от голф 5 

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм отново тук и продължавам с обещаните снимки...
Малко се забавих ,но знаете как постоянно работа и само нерви , за пореден път ми отнесоха бронята, така наречената "паркинг щета", но нищо няма да умираме ще я оправи ме
И сега да пристъпим към същността :
Любимите ми джанти имаха нужда от освежаване вследствие на жена шофьор и нашите перфектни пътни настилки
И като се хванах на хорото реших да го изиграя до край. С много много нерви успях да разглобя джантите на съставните им части , което беше едно от най-откачените неща ,които съм правил - на всяка джанта имаше по 40 бр. винтчета и като го умножим по 4бр, джанти = на 160бр. спекли винтчета , множество мазоли и т.н След това отидохме на гости на niki7010 , който е просто велик и ми спести още толкова разправии. За да не скучая , докато Ники се забавляваше подготвих за боя средите, което не беше от най-приятните занимания с всичките им спици и извивки.
така изглеждаха преди да посетят Ники

направо ужас
ето и резултата след полирането и подготвените за боя среди :

Снимките са с много лошо качество , но ето и средите черни :

Ето ги сглобени след една безсънна нощ ...

Накрая трябваше да се получи пълна промяна, дали се е получило ще кажете вие...
Малко се забавих ,но знаете как постоянно работа и само нерви , за пореден път ми отнесоха бронята, така наречената "паркинг щета", но нищо няма да умираме ще я оправи ме
И сега да пристъпим към същността :
Любимите ми джанти имаха нужда от освежаване вследствие на жена шофьор и нашите перфектни пътни настилки

И като се хванах на хорото реших да го изиграя до край. С много много нерви успях да разглобя джантите на съставните им части , което беше едно от най-откачените неща ,които съм правил - на всяка джанта имаше по 40 бр. винтчета и като го умножим по 4бр, джанти = на 160бр. спекли винтчета , множество мазоли и т.н След това отидохме на гости на niki7010 , който е просто велик и ми спести още толкова разправии. За да не скучая , докато Ники се забавляваше подготвих за боя средите, което не беше от най-приятните занимания с всичките им спици и извивки.
така изглеждаха преди да посетят Ники
направо ужас

ето и резултата след полирането и подготвените за боя среди :
Снимките са с много лошо качество , но ето и средите черни :
Ето ги сглобени след една безсънна нощ ...
Накрая трябваше да се получи пълна промяна, дали се е получило ще кажете вие...
-
- Автомобил: Mk3 GTI
- Двигател: ABF
Станали са много красиви, особено бордовете. Поздравления за положения труд, но мисля че ако не беше правил спиците черни, а ги беше оставил сиви щеше да е много по-добре. Най-важното е на теб как ти харесва. Успех с колата 

- arni 74
- Автомобил: Audi S3
- Двигател: 1.8T
Еми...получило се е
Страхотна е станала

Страхотна е станала