Здравейте колеги, пиша ви с един въпрос.
Харесал съм си няколко автомобила които се намират в Германия, но заради работата ми нямам възможност да ида до там и да си я взема сам. До колкото разбрах има лица/автокъщи които се занимават с такива дейности - самия внос, документация, евентуален оглед на колата там на място.
Ако някой от вас може да ми препоръча такава автокъща или човек който се занимава с тези неща?
Благодаря ви предварително.
Въпросче за внос на автомобил от Германия
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпросче за внос на автомобил от Германия
Колега, в чисто хумористичен тон...ти ако така жената избираш..некой друг да я пробва...
. Ами вземи болнични ,там нещо иди си я виж... ти ще си я караш,ако я вземеш. Всеки си има различен поглед. Дори приятел да пратиш пак може да се скарате за некоя дреболия.
Ако пък не можеш..значи не е твоята кола.
Успех де каквото и да измислиш.

Ако пък не можеш..значи не е твоята кола.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Ако си гледал обяви в Мобиле.де - забрави за тях. Нито са актуални / колата продадена отдавна , а обявата виси с месеци . Недей гледа обяви от разни автокъши там - държат се от талибани ,араби,турци,поляци , руснаци и др . Гледай обяви само от частни лица!!!
- Cern Swiss
- Автомобил:
- Двигател:
Аз на друго се чудя - ще дадеш ли 5-10.000 евро на някой непознат напред, за да ти докара кола? 
Иначе в гугъл пиши "доставка автомобили Германия", "докарване автомобили Германия" и излизат десетки фирми и лица...

Иначе в гугъл пиши "доставка автомобили Германия", "докарване автомобили Германия" и излизат десетки фирми и лица...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”