Сервиз на Техномаркет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Сервиз на Техномаркет
Хора гръмна ТВ-то и понеже е в гаранция, ще ходи на сервиз на Техномаркет. Звъня им взера и им казвам че е гръмнало и онези - ами най-малко 10 дни
, обаче ако е захранващ блок, а най-вероятно е това, минимум 2 седмици, защото трябвало да се поръчва от някъде
. И аз 2 седмици без ТВ, защото нямам друго, не ми е било нужно. Дайте съвет какво да правя, някой познат и или съфорумец да има дето да удари рамо?
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Проблема не е коато твоя с телевизора, но също се отнася за гаранция от Техномаркет. Колега, не искам да те притеснявам много, но аз миналата година си купих дигитален фотоапарат (сапунерка) от Техномаркет. 3 пъти се разваля и 3 пъти чаках по над месец. Докато не се свързах със Комисията по Търговия и Защита на Потребителя. Тогава всички започнаха да действат по въпроса. Обаждаха ми се от К&К Сервиз в София за да задействат ремонта на фотото по бързо.
Ако имаш проблеми около ремонта пиши ми за да ти дам телефоните на Сервиза и на Комисията ако е нужно. (може да си ги намериш и сам де
)
изпреварвам събитията и ти давам адреса:
http://www.ktzp.bg/modules.php?name=ConsProt
телефона на К&К Сервиз - това е оторизирания сервиз за Техномаркет България- има го на гаранционната карта. - 02/ 942 12 71
Ако имаш проблеми около ремонта пиши ми за да ти дам телефоните на Сервиза и на Комисията ако е нужно. (може да си ги намериш и сам де
изпреварвам събитията и ти давам адреса:
http://www.ktzp.bg/modules.php?name=ConsProt
телефона на К&К Сервиз - това е оторизирания сервиз за Техномаркет България- има го на гаранционната карта. - 02/ 942 12 71
Последна промяна от vesellin на Нед 22 окт 2006 16:15, променено общо 1 път.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
всички сервизи действат с такова темпо, миналата година един приятел си купи телевизор от технополис 10-на дни преди коледа, телевизора се развали носим го в сервиза и ония казват един месец. добре че приятеля извади некакви връзки в технополис та му го смениха иначе ще ше да гледа небето по коледните празници.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сервиз на Техномаркет
mladvampirTDI написа:....
Младене, мой приятел работи в сервиза и ми сподели, че наистина са доста несериозни
и трябва да се отнесеш по настоятелно към решаването на проблема.
Те разбира се си имат и срок за отстраняване на проблема, може при теб наистина да се нуждаят от доставка на резервни части,
но ти си длъжен да им обърнеш серизно внимание и да им дадеш зор
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хехехех аз си мислех че мене са ме прецакали нещо та не смеех да се оплача...
На 25 стават точно 30 дни, колкото ми казаха от същите тия КиК, и отивам да си взема телевизора ако не е готов ще се саморазправям.
Те си чешат краката по цял ден тия бе...
Оня ден звъня за пореден път , 5 пъти ми иска номера на заявката и на 6тия реално провери какво става:
Първо я нямало още частта, аз викам минали път колегата Ви ми каза че е пристигнала...После тр да се донесе от Велико Търново .... после се оказа че няма кой да я монтира просто мамицата им...
И вече като станах по-лош и ми казаха в понеделник евентуално щели да ми се обадят , обясних им че в понеделник АЗ ще им се обадя ако забравят и че мисля следобеда да намина да видя как са....
Много тъпи парчета са тия с гаранциите, а иначе за монтаж мога д акажа само хубави работи ама мисля че са др сервиз монтажистите...
Понеделник ще видим какво е станало...
На 25 стават точно 30 дни, колкото ми казаха от същите тия КиК, и отивам да си взема телевизора ако не е готов ще се саморазправям.
Те си чешат краката по цял ден тия бе...
Оня ден звъня за пореден път , 5 пъти ми иска номера на заявката и на 6тия реално провери какво става:
Първо я нямало още частта, аз викам минали път колегата Ви ми каза че е пристигнала...После тр да се донесе от Велико Търново .... после се оказа че няма кой да я монтира просто мамицата им...
И вече като станах по-лош и ми казаха в понеделник евентуално щели да ми се обадят , обясних им че в понеделник АЗ ще им се обадя ако забравят и че мисля следобеда да намина да видя как са....
Много тъпи парчета са тия с гаранциите, а иначе за монтаж мога д акажа само хубави работи ама мисля че са др сервиз монтажистите...
Понеделник ще видим какво е станало...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”