Y.J написа:Ами това не говори добре за теб колега .....
Всеки си прави колата по собствен вкус. Това, че колегата е взаимствал идеи от други автомобили не е лошо. Това харесва - това прави и не трябва на тази база да го съдиш
Y.J написа:Ами това не говори добре за теб колега .....
draganeski написа:Сега с тия фарове една хромирана емблема VW ще пасне идеално!
 Голфчето ми харесва ...
 Голфчето ми харесва ...
pitman написа:днес си поиграх с стоповете и станаха супер, също така махнах и моторчето за задната чистачка

снимки има така станаха както са на снимките ! Пръснах ги както ми каза колегата Огито Ангелов по същата процедура като неговите станаха горе доло няма голяма разлика  .Само мигача  е опушен със спрея с който пръснах рефлекторите и после 6-7 ръце лак , пръснах ги от далеко 50 -60 см може и повече да беше ако опушвате внимавайте да не ги намърляте прекалено много съвсем лекичко колкото да се скрие оранжевото !!!
 снимки има така станаха както са на снимките ! Пръснах ги както ми каза колегата Огито Ангелов по същата процедура като неговите станаха горе доло няма голяма разлика  .Само мигача  е опушен със спрея с който пръснах рефлекторите и после 6-7 ръце лак , пръснах ги от далеко 50 -60 см може и повече да беше ако опушвате внимавайте да не ги намърляте прекалено много съвсем лекичко колкото да се скрие оранжевото !!! 
 Тези дни я видях и се зачудих как минава през спящите полицаи
 Тези дни я видях и се зачудих как минава през спящите полицаи  

само на ег не минава, на марица при жхода на ег-то  и на грацката градина на всякъде другаде !!!!
 само на ег не минава, на марица при жхода на ег-то  и на грацката градина на всякъде другаде !!!!  

!!!
 !!!
Y.J написа:Сваляй сваляй още може , праговете да са до земята и махай калниците да завива
 , колкото до праговете в момента са височко на 2 пръста и половина
  , колкото до праговете в момента са височко на 2 пръста и половина   !!!
 !!!  
 .
 .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта