Итересуваме дали патерица от golf3 за голф4 става
Итересуваме дали патерица от golf3 за голф4 става
Интересуваме дали става защото оргиналната ми пречи и искам да си взема патерица(резервна гума).Но дали става за golf 4 и какъв цол трябва да си взема дали 15 или 16 .
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Re: Итересуваме дали патерица от golf3 за голф4 става
3-ката е с 4 болта , 4-ката е с 5 .
Намери си патерица от 4ка
А какво точно ти пречи оригиналната резервна гума?
Намери си патерица от 4ка

А какво точно ти пречи оригиналната резервна гума?
-
VALENTINO87
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Има и 3ки с 5 болта....зависи спирачния апарат колко е голям....аз съм пробвал от друга 4ка на моята и не ми стана
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм с такава от Голф 3 GTI, 5х100, 14 цолова. Хванал съм я отстрани в багажника, като на старите Аудита и височината и е точно от дъното до кората.
Тази патерица винаги влиза на заден спирачен апарат и не ме притеснява дали отпред ще стане или не. Ако ми се наложи да сменявам предна гума, просто ще кача отпред една от задните, а патерицата ще сложа на нейното място отзад. То така или иначе не е много гот да караш патерица на предния мост. Освен това не пукаме гуми всеки ден, нали?
Тази патерица винаги влиза на заден спирачен апарат и не ме притеснява дали отпред ще стане или не. Ако ми се наложи да сменявам предна гума, просто ще кача отпред една от задните, а патерицата ще сложа на нейното място отзад. То така или иначе не е много гот да караш патерица на предния мост. Освен това не пукаме гуми всеки ден, нали?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”