if4oo написа:Колега ако е антифриз,ще стои мазно на стъклата.Наскоро да си сменял преден прозорец![]()
Ами не от 2 години я карам аз, не съм сменял прозорец но мисля че е сменян преди това.
if4oo написа:Колега ако е антифриз,ще стои мазно на стъклата.Наскоро да си сменял преден прозорец![]()
Iezekil написа:абсолютно,запушат ли се каналите става езеро.Ако не от там то от филтъра почва да пълни.Ако и от там не е да си огледа предния джам.Уплътненията като издадат багажа влиза вода покрай колонката и често капе и на дунапрена под бушоните/ако има такъв/
Iezekil написа:значи ти прелива от подпрозоречния гьол.Пробвай с една кофа вода поливай ако скоро не вали и виж как е след отпушването.Сори че късно се сещам ама да не е да имаш и люк?
if4oo написа:това промяня нещата.Задължително провери дренажите на люка
papi92 написа:Имах същия проблем, обаче с теч от дясната страна (пасажерското място) и доста хора ми казаха, че е маркуча за отичане на шибедаха. Сваля се кората и се вижда жълтеникав прозрачен маркуч който влиза в черен гумен маркуч и минава през купето. Лесно се вади, вътре намерих доста кал. След измиването водата спря да влиза и реших да направя същото и с левия маркуч, въпреки че не беше започнало да тече вътре. Но като знам какво излезе от десния няма как да няма и в другия. От лявата страна за да стигнеш до маркуча трябва да махнеш малко повече кори. На мен поне ми е дебела ръката, за да достигне до снадката на двете без да махна голямата кора под волана. Лявата е по-трудно достъпна от дясната. Съветвам те да ги изчистиш и дветеуспех
papi92 написа:За какво ти е силикон?
krapeto написа:papi92 написа:За какво ти е силикон?
Ами във краен случеи да залепя люкът.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], pa4o_ivanov61, Пламен Тодоров и 83 госта