VW polo 1.3 1995г. Пали и след секунда угасва
VW polo 1.3 1995г. Пали и след секунда угасва
Здравейте,преди няколко дни автомобила (vw polo 1.3 1995г.) даде следния проблем: когато запали работи около секунда и огасва. при подаване на газ вдига оборотите но работи само 1 секунда и угасва .Помпата работи, филтъра е чист,ток има, свещите са наред и от тук на татък идея си нямам от какво може да е. 

- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Re: VW polo 1.3 1995г. Пали и след секунда угасва
Имобилайзер ? А пробва ли с резервния ключ?
няма имобилайзер нито резервен ключ, прочетох че може да е от комутатор или датчик на хол (а дали това не е едно и също) няколко дена преди да спре тотално да пали палеше нормално след като загрее и я изгася трябваше да чакам да се охлади напълно за да запали и успях с този метод да я запаля 3-4 пъти сега спря напълно.
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Датчика на Хол е в делкото,а комутатора е на бобината.
4i4o-dido написа:Датчика на Хол е в делкото,а комутатора е на бобината.
мерси за информацията. може ли ако е някой от тези проблеми да се поправи на място или трябва сервиз, защото автомобила е спрян на такова място че без автовоз няма шанс да го помръдна
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Може, ако си наясно какво правиш - както с делкото така и с бобината 

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Все ми се струва,че 95-а година имат имобилайзери...
-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Неговата има. И някои от 94г. също имат.
-
Е значи хубаво го насочихме,ама той не слуша... 

може и да има значи
все още изследвам автомобила не знам много неща за него, никога не съм карал VW и започнах да се разочеровам ,първата седмица жилото на съединителя сменях ,втората седмица спря да пали и сега търся решението. И така казвате има имобилайзер какво да правя че иначе пътна помощ трябва да викам на такова място е колата че просто
5 мин спускане по ски писта и аз съм закъсал на върха със слаби задни спирачки. Или пътна помощ или аз и един познат но ми трябват някакви напътствия за които ще черпя 

-
Проблема ти се нарича имобилайзер и има много изписано по темата в форума.Ако акумулатора ти е силен и хубав(има слаба вероятност с нов,или поне по-силен акумулатор да можеш да я запалиш),ти остава само да опиташ да извадиш ампулата от твоя ключ и да я сложиш по-близо до гривната на имобилайзера която се намира до контактния ключ,за целта трябва да свалиш таблото с уредите,което се прави лесно,барем успееш да я подкараш така временно,или за постоянно,ако ти се разделя с имобилайзера-твоя воля!
Можеш и да опиташ и да я запалиш с кабели-може и да помогне.
lion_heart002 написа:Проблема ти се нарича имобилайзер и има много изписано по темата в форума.Ако акумулатора ти е силен и хубав(има слаба вероятност с нов,или поне по-силен акумулатор да можеш да я запалиш),ти остава само да опиташ да извадиш ампулата от твоя ключ и да я сложиш по-близо до гривната на имобилайзера която се намира до контактния ключ,за целта трябва да свалиш таблото с уредите,което се прави лесно,барем успееш да я подкараш така временно,или за постоянно,ако ти се разделя с имобилайзера-твоя воля!
благодаря ще опитам през почивката ми и ще пиша какво е станало.
божоO написа:lion_heart002 написа:Проблема ти се нарича имобилайзер и има много изписано по темата в форума.Ако акумулатора ти е силен и хубав(има слаба вероятност с нов,или поне по-силен акумулатор да можеш да я запалиш),ти остава само да опиташ да извадиш ампулата от твоя ключ и да я сложиш по-близо до гривната на имобилайзера която се намира до контактния ключ,за целта трябва да свалиш таблото с уредите,което се прави лесно,барем успееш да я подкараш така временно,или за постоянно,ако ти се разделя с имобилайзера-твоя воля!
благодаря ще опитам през почивката ми и ще пиша какво е станало.
в ключът няма никакъв шанс да има нещо прекалено плосък е и има голяма дупка в средата с емблемата на VW. днес се реших ще я закарам на сервиз с последните стотинки за една диагностика и евентуално ремонт след това ще споделя

-
Е значи колата е сериозно побългарявана...Като те слушам,ключа е като на голф 2!
-
- Автомобил:
- Двигател:
lion_heart002 написа:Е значи колата е сериозно побългарявана...Като те слушам,ключа е като на голф 2!
Хм, излиза че и колата на баща ми е побългарявана, ама не е освен италианеца дето я купих от него да е бил българин!!!!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”