интересуваме дали има тук във форума и други достатъчно ниски коли зада прецяня дали има по- ниски
за триенеееее " Стойка" е продадена :)
-
pitman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: " MK3 silver x black"(Стойка) от Благоевград.
Може да се каже спрямо други градове почти вси4ки улици са ни с нов асфалт с изключение на няколко бройки по крайните квартали
!!!
интересуваме дали има тук във форума и други достатъчно ниски коли зада прецяня дали има по- ниски
Има много по ниски от твоята , а ако и в нашия град бяхме със нов асфалт и аз щях да съм един от тях но ела така да караш в Ямбол да видим колко ще изкараш , аз и така се мъча пък 

Последна промяна от Y.J на Пет 08 юни 2012 14:52, променено общо 1 път.
А на колегата judass мисля , че беше корадото му е сигурно едно от най-ниските машини във форума 

-
pitman
- Автомобил:
- Двигател:
ахьхахьха предлагам да направят модераторите тема най-ниските във форума би било интересно !!!

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Имаш още дооооооста да се потрудиш за да станеш най-ниския гоуф у форума.
Скивай бат Кирчо още преди 2-3 години как караше неговия
Сори за снимките но само тия малките успях да намеря

Скивай бат Кирчо още преди 2-3 години как караше неговия
Сори за снимките но само тия малките успях да намеря

-
pitman
- Автомобил:
- Двигател:
моя е толкова нисък точно колкото синия който ми пращаш !

Малко не съм съгласен
п.п: имаш още доста да се потрудиш както каза колегата над мен
п.п: имаш още доста да се потрудиш както каза колегата над мен

-
pitman
- Автомобил:
- Двигател:
ще видиш скоро
то и без това е свалена колкото синята отпред
ножа ми е на 3 см на равно разбира се на 4исто нов асфалт ! 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Мислил ли си за по - голями джанти или поне малко да изнесеш навън тези?
-
pitman
- Автомобил:
- Двигател:
трудно ще се изнесат тези при това бързо каране което правя хубаво е да са дистанцирани калниците , гуми ми трябват зада избутам джантите 165 45 15 или нещо от рода тък като както я карам развита на 50 см от земята до калника трудно ще се опре гума ми е на 50 ! 

-
pitman
- Автомобил:
- Двигател:
Мислил ли си за по - голями джанти
пробвал съм с джанти 16- 17 цола някък си голямо тежнение идва на колата хем като товар на джоба ми хем на самата кола(защото за да я карам ниска трябват гуми 175 45 16/17 или 185 което е доста скъпо ! ) , а пък и аз гоня височина всеки знае , 4е неможе да ти лежи колата доло и да караш нормално хем удоволствието да си нисък е скъпо !!!! защото лишаването от някой работи не неизбежно !!!
предлагам на всеки който иска да е нисък да не става защото ще има доста главоболия аз лично нямам но друг може да има много при това !

пробвал съм с джанти 16- 17 цола някък си голямо тежнение идва на колата хем като товар на джоба ми хем на самата кола(защото за да я карам ниска трябват гуми 175 45 16/17 или 185 което е доста скъпо ! ) , а пък и аз гоня височина всеки знае , 4е неможе да ти лежи колата доло и да караш нормално хем удоволствието да си нисък е скъпо !!!! защото лишаването от някой работи не неизбежно !!!
предлагам на всеки който иска да е нисък да не става защото ще има доста главоболия аз лично нямам но друг може да има много при това !

От много неща зависи колега ....
Имам познати колеги със 17-ки и пак са на твоята височина и нямат проблеми , аз лично съм със 16-ки 195/45/16 и гумите са ми малко под калниците дет са вика пръста си немойш вкара и също нямам ядове
Имам познати колеги със 17-ки и пак са на твоята височина и нямат проблеми , аз лично съм със 16-ки 195/45/16 и гумите са ми малко под калниците дет са вика пръста си немойш вкара и също нямам ядове

-
pitman
- Автомобил:
- Двигател:
От много неща зависи колега ....
едва ли със 17-ки на които обиколката много по- голяма ще могат да лежат като 15 или в най- добрия случай с 13-ки 9=10 ж !
трудно ще каращ на 50 см с 17 на место може и да стане а за опирането да не говорим каква болка ще е аз със 15-ките вътре вибрирах при разкачането ( сега пак го има но е много малко !
зада стане това което говориш калника трябва да се префасонира с много зор ! :Д само едно бутане с крика и тръбата няма да стане !
на мен калника ми бяга на 2 пруста от гумата ако може още ще го избутам но трудна работа !

едва ли със 17-ки на които обиколката много по- голяма ще могат да лежат като 15 или в най- добрия случай с 13-ки 9=10 ж !
трудно ще каращ на 50 см с 17 на место може и да стане а за опирането да не говорим каква болка ще е аз със 15-ките вътре вибрирах при разкачането ( сега пак го има но е много малко !зада стане това което говориш калника трябва да се префасонира с много зор ! :Д само едно бутане с крика и тръбата няма да стане !
на мен калника ми бяга на 2 пруста от гумата ако може още ще го избутам но трудна работа !