Рециклиране на носачи в Казанлък

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
ventostz
Автомобил:
Двигател:

Рециклиране на носачи в Казанлък

Мнениеот ventostz » Пет 08 юни 2012 17:11

Здравейте колеги :drunk Искам да попитам за адрес, или телефон на сервиза (или мястото на което ги правят) в Казанлък, чувам мн добри отзиви за там, също и вашето мнение естествено, ако някой си е правил носачите при тях. И най-вече - ако някой може да каже ценичките ще е мн добре. Въобще събирам информация.. също и за колко време ги правят, ако им занеса носачите сутринта, до вечерта дали ще са готови, или им трябва ден-два. Благодаря Ви предварително. Хайде сега към телевизора за началото на европейското :beer :beer

Потребителски аватар
Rosenirs
Автомобил:
Двигател:

Re: Рециклиране на носачи в Казанлък

Мнениеот Rosenirs » Съб 09 юни 2012 13:41

Колега ето ти цени и координати на човека.Аз съм рециклирал при него на B3 шарнири както и на B5 носачи и да ти кажа съм изключително доволен.Долен заден ляв носач когато сменях цялото окачване за 20 000 хил км не беше мръднал все още си беше стегнат.Сутрин ако му ги занесеш до вечерта би трябвало да са готови, но обади му се за по сигурно да се разберете.Долен преден носач не може да го направи.

П.С Колега ползвай другия път някоя от многото теми за носачи,не е нужно да се пускат всеки път нови. :beer

Потребителски аватар
ventostz
Автомобил:
Двигател:

Re: Рециклиране на носачи в Казанлък

Мнениеот ventostz » Съб 09 юни 2012 14:41

Много съм ти благодарен колега за линка който си дал, там я има цялата информация която ме интересуваше :beer

Върни се в “Passat”