http://www.cars.bg/u313917
Здравейте, от няколко месеца имам книжка, но не съм първа младост. / и съм дребничка/
Въпросите са ми няколко:
Дали тази кола е добра за моя случай. Въобще за голф-автоматиците дали са сполучливи? Няколко месеца карам старичък Ровър, но е тежичка за мене и нещо със скоростите не можем да се споразумеем. Този Голф няма климатик, но човекът иска да ми сложи като цената остане същата - 3500.
Благодаря !
Съвет за закупуване на Голф 3
Re: Съвет за закупуване на Голф 3
Моя съвет е нещо японско и малко нисан (микра) или даихацу около 1000кубика по надеждни са и ако може от италия този голф определено не ито за тези пари все пак избора си остава винаги ваш.винаги се пазарете успех
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тая кола не бих дал и 2000 лева за нея, а той иска 3500. Колежке, за тези пари можеш да гледаш далеч по-прилични автомобили от този клас. А това с климатика
Търси друг автомобил. За някой лев отгоре ще вземеш Поло 6Н2, което според мен е по-подходящо за жена и изглежда доста по-свежо 
Визирам нещо такова:
http://www.cars.bg/u701793
Търси друг автомобил. За някой лев отгоре ще вземеш Поло 6Н2, което според мен е по-подходящо за жена и изглежда доста по-свежо 
Визирам нещо такова:
http://www.cars.bg/u701793
Благодаря за съветите. И на мене това Поло и Нисанчето са ми е легнали на сърце. Но нещо автоматиците са кът. 
- boro7777777
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Този голф не струва и 2000 лв.,както ти е казал колегата.Според мене Полото е твоята кола.На японските коли им е доста по-скъпа поддръжката,особенно ако е нещо по ходовата част.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Това Поло ще ти е много по удобно.Тоя изтормозен голф и 2000 са му много 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Реалната цена на тази кола е 1500 лв...
rosgros написа:Дали автоматиците на Полото са сполучливи?
Колежке зарежи тия автоматици. Щом си начинаещ шофьор се научи и свикни да караш с ръчни скорости. Не е толкова страшно. В България сме и в Европа. 90-95% от колите тук са с ръчни скорости. Така винаги ще можеш ако се наложи и на друг автомобил да се качиш. Имам аз роднина в Америка, който като си дойде тук и пътува с автобуса, а колата му е в ръцете ама никога не е карал с ръчни скорости и ... И тоя автоматик ако нещо се скапе кутията трудно ще намериш кой да я оправи или пък друга. Ръчните са във всяка морга. А иначе за обявата - колегите са казали преди мен - смешна е. Тая кола не струва и половината от цената. Пък и климатик щял да ти слага
Не че е невъзможно, ама е сложно и нерентабилно и това са само празни приказки. Иначе виж други обяви, и Поло и Голф са удачен избор ама виж нещо читаво на нормална цена.- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Този голф е пълна скръб за тези пари ! Както са казали колегите по-горе има доста по добри предложения за този ценови клас.
Автоматиците слагани в мк3 за града вършат отлична работа. Удобни са
Намират се скоростни кутии по моргите така че не са голям проблем а и ако няма удар в кутията няма да се счупи най вероятно. Успех
Автоматиците слагани в мк3 за града вършат отлична работа. Удобни са
Намират се скоростни кутии по моргите така че не са голям проблем а и ако няма удар в кутията няма да се счупи най вероятно. Успех- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
преценка на техническо състояние по снимки не става
ама може да се отбележи ,че няма джантички, ожулен и охлузен е навсякъде а с времето ще започнат да ти бъркат в здравето тея работи
и няма климатик - предложил е да ти монтира и цената да е същата - къде е уловката с труда и инвестицията по монтирането му?
ама може да се отбележи ,че няма джантички, ожулен и охлузен е навсякъде а с времето ще започнат да ти бъркат в здравето тея работи
и няма климатик - предложил е да ти монтира и цената да е същата - къде е уловката с труда и инвестицията по монтирането му?
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
parno написа:преценка на техническо състояние по снимки не става
Някой ако се навие да му плати 3500лв за този голф според мен освен климатик продавача може да си позволи да му сложи и едни хубави джанти

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”