Проект 16VT
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cordoba16vt написа:пусни логче
Утре ще има актуални, но ето каква я свърших днес.
Колата е ремапната и в момента я карам на 1бар овер буст и 0,95бара холд буст. Смеси 11-11,5 в буст режим.

Уеко се опитва да си хапе кайшката. Нещо много често почнах да виждам 200 на километража та незнам. Почва да ми харесва как върви

РАСО
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето малко видео от Божурище днес. Колата даде 14,62сек.
Само да поясня, че колата не е олекотявана вобще и няма да бъде а в багажника пак си возих куфар с инструменти
16VT-14,62
16VT-14,94
16VT-vutre
Смятам проекта за привършен защото това, че се кара на 1бар е предела на възможностите на тея бутала. За другите карантий не се притеснявам. Единствената причина да пусна колата на това налягане е , че съм напълно сигурен в телеметрията а на темпеатурите който развива са без коментар. След днешните стартове най-високата температура, която видях на маслото беше 96градуса.
РАСО
Само да поясня, че колата не е олекотявана вобще и няма да бъде а в багажника пак си возих куфар с инструменти

16VT-14,62
16VT-14,94
16VT-vutre
Смятам проекта за привършен защото това, че се кара на 1бар е предела на възможностите на тея бутала. За другите карантий не се притеснявам. Единствената причина да пусна колата на това налягане е , че съм напълно сигурен в телеметрията а на темпеатурите който развива са без коментар. След днешните стартове най-високата температура, която видях на маслото беше 96градуса.
РАСО
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последна промяна от paco на Сря 22 ное 2006 0:26, променено общо 2 пъти.
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paco написа:12.11.2006 - Божурище
Тези пък какви са![]()
http://www.vwclub.bg/~paco/Bojurish ... 0Turbo.jpg
РАСО
А е тука ми стана интересно ще се радвам ако ми кажеш кои е бил победител и с каква разлика

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Никой
На първия старт Емо не можа да вкара 2-ра а на мен към средата на пистата ми излезе меката връзка към кулера. Направихме още един опит, но аз пак се изложих с връзката и така. Така става като използва човек скоби за водни съединения вместо истински за турбо пътища. Е нищо ... утре и с тях ще се сдобия а сили все някога ще премерим с колегата.
От сезона ми остана личния рекорд 14,127сек направен преди четвъртото състезание за сезона. А Емо не го знам какво даваше ама като се има в предвид, че и двете коли са за улицата ми се виждат прилично представящи се.
РАСО

На първия старт Емо не можа да вкара 2-ра а на мен към средата на пистата ми излезе меката връзка към кулера. Направихме още един опит, но аз пак се изложих с връзката и така. Така става като използва човек скоби за водни съединения вместо истински за турбо пътища. Е нищо ... утре и с тях ще се сдобия а сили все някога ще премерим с колегата.
От сезона ми остана личния рекорд 14,127сек направен преди четвъртото състезание за сезона. А Емо не го знам какво даваше ама като се има в предвид, че и двете коли са за улицата ми се виждат прилично представящи се.
РАСО
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KILLER GTI написа:дам пацо хвърляше маркучи кат луд![]()
аз давам средни/високи 14-ки на 0.6-0.8 бара
А от днес съм на 1.2.. бара и не са знае кво ша е !
и на мен днеска ми грумна един маркуч ама ка4ествено напраи некъв надув над 1.5 бара и даже ми се подби предния капак от трабата! направо съм потресен
от Самкото ?????

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: