! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот onazi » Пет 08 юни 2012 11:31

doaiena написа:
enigma79 написа:Може би разчитат на това че сме кавалери и трябва да им отстъпим :063: :063:
а mhihi

Никакви отстъпки на тъпите п@тким, цял живот разчитат на това, и ни се смеят!!!!!

Е стига де, тва беше грубо.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пет 08 юни 2012 13:39

onazi написа:
doaiena написа:
enigma79 написа:Може би разчитат на това че сме кавалери и трябва да им отстъпим :063: :063:
а mhihi

Никакви отстъпки на тъпите п@тким, цял живот разчитат на това, и ни се смеят!!!!!

Е стига де, тва беше грубо.

Спокойно колежке,аз винаги отстъпвам,чакам ви да ми минете отпреде и после seks on the beach mhihi по желание на клиентката.Но най много обичам когато скъпите колежки си играят с ръчната mhihi
Така сега малко по темата,чудя се как е възможно в тази държава съответните инстетуции които се занимават с ремонт на пътя да са пълни некадърници.Рискуват живота на водачите на колите и съответно на своите работници,като в повечето случаи те са едни такива тъмнички и на смрачаване много трудно се виждат,да вземат да им сложат освен желетаката и по един фенер отпред и един отзад :banghead: А когато както днеска работят след завой без съответните знаци и там нещо да указва че след завоя има хора и техника.Абе смотана държава и после като стане патаклъмията и да не става и да има жертви и кой ще е виновен.Със сигурност пак водача ще е а не тези некадърници :banghead:

:неграмотно

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Пет 08 юни 2012 13:58

Браво много се радвам за теб.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Съб 09 юни 2012 7:42

http://news.plovdiv24.bg/357983.html :shock :shock :screwy

Жалко за водача...Караш със 130 км/ч и изведнъж някаква марула излиза с количка... facepalm :horror:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 09 юни 2012 18:09

Благовест написа:http://news.plovdiv24.bg/357983.html :shock :shock :screwy

Жалко за водача...Караш със 130 км/ч и изведнъж някаква марула излиза с количка... facepalm :horror:

Сега го гледах и аз!!Тая нормална ли е била!!?!Водача е избягал,не виждам защо!
Луда работа!!Не знаеш какво ще ти дойде на главата!!!

Потребителски аватар
bqlovento
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bqlovento » Нед 10 юни 2012 17:06

ВодачЪТ най_вероятно не е разбрал какво е блъснал.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 10 юни 2012 17:53

bqlovento написа: какво е блъснал.

По точно си е помислил че е минал през нова дупка, и е прежалил колата и не е спрял да види "дупката" facepalm
Днес отделно че е жега, а и повечето хора си нямат работа и нажежават обстановката повече!
Тръгнал нашия със скутер 125 кубиков да изпреварва ТИР :screwy И аз карам зад него, викам си щом приема изпреварване ще го завърши, ма НАНАЙСИ ФЕРОДО, стигна до половината на ТИР-а и видя отсреща кола, и направо наби спирачки, добре че реагирах както си трябва, и направо минах в банкета, и го заобиколих иначе ще станеше мазало facepalm Заклевам се, няма такива идиоти :|

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Нед 10 юни 2012 21:58

my heart iS iCe написа:скутер 125 кубиков да изпреварва ТИР И аз карам зад него

WTF??? Защо караш след него като го гледаш какъв е? :screwy
От такива възможно НАЙ-далече.....

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Сря 13 юни 2012 21:02

Отново се засякох с МПС самоче Голф 2-ка без светлини :д На тия хора трябва да им пресветкаш като луд,че да се сетят,че не са си пуснали светлините :lol:

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Чет 14 юни 2012 20:31

Колеги,пазете се от RACER с ГоУФ 3 с рег. М3030.. Много му бяга тди-то и изпреварва откъдето му падне. Пешеходците ги няма за нищо и ако случайно караш пред него те завира в банкета :screwy :beat_butt2

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Чет 14 юни 2012 23:40

my heart iS iCe написа:Днес отделно че е жега, а и повечето хора си нямат работа и нажежават обстановката повече!
Тръгнал нашия със скутер 125 кубиков да изпреварва ТИР :screwy И аз карам зад него, викам си щом приема изпреварване ще го завърши, ма НАНАЙСИ ФЕРОДО, стигна до половината на ТИР-а и видя отсреща кола, и направо наби спирачки, добре че реагирах както си трябва, и направо минах в банкета, и го заобиколих иначе ще станеше мазало facepalm Заклевам се, няма такива идиоти :|

Това дето си направил се казва двойно изпреварване, сигурно знаеш. Знаеш, че е забранено и опасно! Сам се даде за пример в темата...

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Пет 15 юни 2012 8:05

Е не направо се отчайвам.Преди има-няма 20мин. без малко и аз да се включа към групата,заради един джигит с изгнило рено 19! Кара залепен за задната ми броня и на 3 пъти без малко да ме удари.И на всичкото отгоре крещи,свири и т.н. И минавам покрай едно училище,обсче карам бавно (25-30),понеже постоянно изкачат деца там, и гледам на пешеходната пътека децата чакат.Направих им жест да минат още отдалеч.Тъкмо почнах да намалям преди пеш.пътека и тоя джигит тръгва да изпреварва на има няма 10-15м преди децата.Еее свих наляво,за да не го пусна и тоя почна да псува.Спрях колата посредата на улицата и понеже бяхме 3-ма човека(като аз бях най-хилавия,а тренирам редовно mhihi ) и тоя се изнесе назад,и в една уличка :banghead: Просто думи нямам.Може да си караш нормално,да си спокоен,обаче един такъв идиот ще те изкара извън нерви и трябва да слизаш да му набиваш акъла в главата! Никога не съм толерирал подобни постъпки,амааа така като застрашава чуждите животи...еле пък на 3 12-13г. деца.................

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Сря 20 юни 2012 21:50

Преди малко гледах по новините катастрофата с линейка и кола на НСО!

Та се сетих как тази вечер видях линейка само с включени светлини излизаща от път без предимство, но пък с добра видимост от другите коли, е да ама едно Паджеро движещо се с 20 км не спря, е да ще кажете не я е видял, не са били пуснати сирените, е айде,....да ама не, линейка зави карайки след въпросното Паджеро, пусна сирените, е да ама пак не, даже момента на изпреварването стана в завой без видимост, тоя пак не спря!

И после линейките били виновни!

п.п. В Ямбол почти няма трафик към 20.30 когато видях случката, та не много наложително да се вдига гюрултия със сирени!

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 21 юни 2012 19:57

И после линейките били виновни!

А знаеш ли колко пъти пускат сирените си само за да минат през някое натоварено кръстовище,че не им се чака ???

И после леко-леко... :banghead:

А в линейката няма пациент и не бързат за адрес.... :012:

Винаги им давам път,но понякога са доста нахални и агресивни...

EmoABS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EmoABS » Чет 21 юни 2012 20:56

Искам и аз да си изкажа гнева.За 2 дена ми се наложи 2 пъти да ходя София до Бургас.........искам да посъветвам шофьорите като седнете зад волата,от лявата страна на самия волан има едно лостче,което се мести по слециално нагоре и надоло........мигачи му викат някой.........използвайте ги!!! Не за друго просто не знаете дали водача след вас дали има някакви телепатични способности и не знае на къде ще карате!На 20 ти карам си по цариградско,минавам караулката и карам за Пловдив....пич с пасат минава покрай мене има няма с около 150 и хоп от най-лява лента се шмугна за разклона за Нови Хан...предполагам че е бързал.Другото нещо което ми направи впечатление са пичовете с ML-oве и Amg-та ........вече съм на 100 % сигурен че са безсмъртни,за тях знаци не важат,това че отсреща идва кола няма никакво значение,това че засичат още повече.........просто нямам думи......нагледах се на простотията по пътищата.............и ще има жертви да,просто защото не умееме да цениме човешкия живот.Има тема за Камерите по пътищата......да до някъде е хубава,но ще е напълно излишна темата ако всички си зпазваме ограниченията...имаше и на 2 места патрулки без буркани и вътре имаше камери,просто пак казвам,ако спазваме правилата ще е много по лесно за всички.Също така го има и това присветкване когато има куки наблизо......от много време не бях срещал масово светкане.......даже помислих че е изчезнало.Мога само да ви пожелая весело и безаварийно шофиране по пътищата родни и извън тях,внимавайте и ценете живота.Започват отпускарски месеци,пътуване до морето.......карайте разумно,морето си е тука....... спирайте по често за почивка.......проверете изправността на автомобила си и весело изкарване :да:

Върни се в “Пътеводител”