Къде ни снима КАТ !!!
- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Внимавайте като карате по-международното в Русе вече няколко пъти засичам да снимат скрити зад храсти и шубраци.Едното място е на около 200м след екото посока Николово,а другото между дърветата и храстите малко след пожарната.И на двете места не се виждат,виждаш ги като минеш покрай тях ,ама вече е късно.
Мда, магистрала Хемус, при спускане на Витиня, преди втория тунел, има ограничение 70 и двама младежи в Астра, паркирана в дясната страна, далеко и перпендикулярно, но камерата я видях и изоообщо нямах шанс да намаля от 110 (друг път съм минавал и с 160 там
).

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Има и на бул.Владимир Вазов зад стадиона посока Хаджи Димитър при пешеходната пътека, на мен ми дойде честитка за скорост, явно камерата е била в кола.
От вчера (27.06.2012) има камера на ул. 202 в София. Между Shell и ТЕЦ София. Видях как я монтират и се бяха насъбрали около нея доста катаджии. Камерата е сложена при мантинелата и предполагам, че ще снима и в двете посоки.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
На бул. при централните ли е това??? Те там на ОМВ-то редовно петък и събота се събират за гонки, сиг. за това са я монтирали там боклуците...
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Така трябва! Още 400 да монтират!
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
vikc написа:От вчера (27.06.2012) има камера на ул. 202 в София. Между Shell и ТЕЦ София. Видях как я монтират и се бяха насъбрали около нея доста катаджии. Камерата е сложена при мантинелата и предполагам, че ще снима и в двете посоки.
Аз вчера я видях и май снима само посока ОМВ-то. Камерата се пада точно срещу метан станцията до Шел. И още нещо, това май е камерата, която беше на Цариградско (Окръжна Болница), като минах сутринта ми се стори, че там вече няма камера.
Вече два дни подред, като минавам сутрин по цариградско, лявата лента посока младост, между алея Яворов и Плиска е затворена за някакъв "ремонт" на мантинелата. Има и полицаи около нея, сигурно и там ще ни снимат.

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
focke-wulf написа:Вече два дни подред, като минавам сутрин по цариградско, лявата лента посока младост, между алея Яворов и Плиска е затворена за някакъв "ремонт" на мантинелата. Има и полицаи около нея, сигурно и там ще ни снимат.
Не правят ремонт, ами малоумниците решили в най-големия трафик да чистят от трева и боклуци "зелената" площ между двете платна.
Всичко изчисти и оправи Общината, та сега и на това дойде ред

Иначе, колеги, пропускайте пешеходците на пешеходните пътеки както си му е редът и не им отнемайте предимството, не само защото катажио напоследък е плъзнал мощно, да дебне за това нарушение. Много често ги виждам да дебнат в някоя сянка на 40-50м след пътеката.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
ул. 202 преди малко за 7-8 минути, около 20 коли изгоряха, направо незнам 

Ооо сега колко има да горят... преди си бяхме свикнали да очакваме патрулка при OMV или малко след TEЦ-а в другата посока. Ще се кара с 50км/ч и това е. Скъпо е да се кара бързо 
П.П. Към обяд един ML прелетя покрай камерата с над 100.

П.П. Към обяд един ML прелетя покрай камерата с над 100.
- estariol_
- Автомобил:
- Двигател:
Най-новия трик на полицаите в Хасково тъй като тук си нямаме стационарни камери и всичко е мобилно е да си вдигат предния капак на патрулката за да не се виждат от далече и снимат през процепа който се образува отдолу, тъй че внимавайте ако видите срещу вас кола с вдигнат преден капак.
П.С.Най често стоят на входно- изходните артерии на града
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
estariol_ написа:Най-новия трик на полицаите в Хасково тъй като тук си нямаме стационарни камери и всичко е мобилно е да си вдигат предния капак на патрулката за да не се виждат от далече и снимат през процепа който се образува отдолу, тъй че внимавайте ако видите срещу вас кола с вдигнат преден капак.
Ти ме утрепа,това за 1ви път го чувам и виждам а всеки ден съм на път и минавам през всичките изходи и входове на градът.До сега не съм видял и една патрулка с вдигнат капак.Иначе нашите господа и по точно от Д-град много обичат коли с чужда регистрация и да крият патрулката до острова в посока влизане в Д-град от Хасково.Днес ги набарах,по точно радари пак ги засече остатъчни лъчи,щото тея се изучиха,стрелят само ако имат съмнение че колата е превишила скороста и така радарите мълчат

- rapo_vd
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател: AVF 2002
Честитка от преди малко в Доктор Йосифово, област Монтана. Изобщо не съм видял, че ме снимат. И нормално ли е на 2 снимки да е моята кола на другите 2 съвсем друга кола?
Последна промяна от rapo_vd на Пет 29 юни 2012 13:09, променено общо 1 път.