дам на тротоара бяхPichaga написа:макса по фиш е 15 лв...неправилно си паркирал явно, това означават текстовете...да си бил на тротоара на по-малко от 2 метра от сградата..., няма кой да се занимава с тебе да ти събира 20 лева
landwarrior написа:гледам отдолу некво заплашително написали че ако не съм ги платял в 7 дневен срок ще се събере от агенцията за държавни вземания
с уепенката съм бомба:)а като ме спрат вадим талона на колата от разрешителното и му викам "кво става колега"Bratt написа:santo_trafficante написа:е за тва си сложих една уепенка на полицията и няма фишчетаPichaga написа:ами както решиш, надали ще те юркат за 20 лева, иначе това е-2 метра, мен ме е дигал паяк за тия 2 метра![]()
Чатичка на КАТ СДВР на кората също върши работа
прав си Васе ама аз от каде да знам ,до сега това за 6 години ми е първия подобен фишvasstop написа:Стефане, Стефане - виж какво пише от долу:
"Получих екземпляр от известието... /подпис/"
Ти да си получавал известие? Щото аз не съм чувал да си получил
плащахте ли нещо ?Spectre написа:Тези фишове ги раздаваха и на нашата улица.. Подадохме оплакване... Също така пуснахме инфото в Нова ТВ..., защото пича дет раздаваше фишовете си позволяваше да ги пуска за няколко дне за напред за да не се разкарва... Аз имах фиш за два дни напред, защото съм спрял на 1.2 м от кооперацията ми.. Казаха, че уж ще го накажат, ще го уволнят и тем подобни...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта