Малко повече от месец остава до втория Балкански VW Бус събор на къмпинг Китен.За да няма сърдити в последствие, искам да помоля в тази тема да се запишат всички, които ще присъстват.Знаете че за подготовката на мероприятието, ще ни трябва тази информация, защото подготвяме маси за тържествената вечеря, рекламни фланелки, шапки, стикери и искам да има за всички.Освен това, бройката ми е необходима, за да преценим колко място да заградим в къмпинга за лагера ни, и колко мръвка и салати да приготвим за партито в събота вечер, защото ще ангажирам специален човек, който ще се занимава само с това.По-рано през следобеда ще си направим заявката колко човека ще бъдат на "тържествената вечеря" и ще съберем някакви парички да покрием разходите по яденето, нещо от порядъка 10лв. на човек.За пиене може да вземем няколко каси бира, или всеки сам да си донесе алкохол.От сега ви казвам че който се е записал в темата, получава преференции при настаняване, получаване на стикери, фланелки и т.н.За останалите, каквото остане

Записването става по следния начин:
Автомобил (марка и модел) име за резервацията, колко човека сте (възрастни, деца), ще спите в буса или на палатка.
Ето и темата за събора: viewtopic.php?f=66&t=282467
Понеже вече няколко човека от форума ме питаха дали могат да идват и други автомобили от клуба, които не са бусове отговарям.Да може да идвате с леките си автомобили, ще ви настаним, но правилата които съм написал в организационната тема важат и за вас.За да е ясна общата бройка, искам да ви помоля да се запишете в тази тема, както колегите с бусове:
Примерно: Голф, Пасат, Корадо, 2 човека, ще спим на палатка.Ако имате осигурена квартира и не ви се спи на палатка се запишете само за "банкета".