Край на авантата с глобите !
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Край на авантата с глобите !
Днес бях в РДВР София окръг да си вадя нов задграничен паспорт и докато чаках на опашка да си платя таксата видях че човека пред мен държи наказателно постановление от КАТ. Полюбопитствах дали го плаща по собствено желание на което той ми отговори...."Да бе ,да не съм луд ама вече не дават талона ако не донесеш квитанция за платения акт.." така че колеги вече няма лабаво -ще се плаща 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Exell написа:ОК де Stivi я малко ме просветли , че към 11-ти трябва да ходя за талончето си . Като отида там и лелката ще ми каже , че не съм си платил ли? ОК , а като имам още един акт за 100 лв. да плащам преди тоя?
Ами едва ли ще ти извади и списъка със старите прегрешения понеже те вече са прехвърлени към други служби за събиране,най-вероятно ще трябва да се бръкнеш само за последния!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вижте колеги,
Миналата седмица ходих да си взимам талона така че нещо има недоразумение...Освен ако закона не е влязъл от тая седмица
Значи първо прозвънях доста телефони за да ме свържат с Дървеница и стана и ми казаха следното:
Отидох, Гише 3 взимаш си талона дават ти постановление което ми е в портфейла и го плащаш единствено в СИБанк.(пак има неква далавера, защо да не може и от др банка?!)
И сега талончето е в мене постановлението също и тр да ида да си платя
Миналата седмица ходих да си взимам талона така че нещо има недоразумение...Освен ако закона не е влязъл от тая седмица

Отидох, Гише 3 взимаш си талона дават ти постановление което ми е в портфейла и го плащаш единствено в СИБанк.(пак има неква далавера, защо да не може и от др банка?!)

- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:не даваш синьо талонче на КАТ и ти пишат +10 лева глоба, че не го носиш и толкова!
точно така колега, само че не са 10 лв а 20

просто закона е такъв че ако не си носиш въпросното талонче нямат право да ти пишат друг акт (защото трябва да ти го вземат все пак) и затова получаваш акт за 20 лв, за това че не го носиш

пробвано многокатно

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Miloslav Ivanov написа:Вижте колеги,
Миналата седмица ходих да си взимам талона така че нещо има недоразумение...Освен ако закона не е влязъл от тая седмицаЗначи първо прозвънях доста телефони за да ме свържат с Дървеница и стана и ми казаха следното:
Ами може да се окаже че е като в USA всеки щат /РПУ,РДВР/ със свой закони

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
прави се превод без значение от коя банка!
прави се по следната сметка:
http://www.nap.bg/about/kat.htm
прави се по следната сметка:
Национална агенция по приходите написа:Сметка, открита за плащане на глобите от КАТ за цялата страна
Републикански бюджет
Банка: СИБАНК
BIC: BUIBBGSF
IBAN: BG26 BUIB 9888 8193 9450 00
http://www.nap.bg/about/kat.htm
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”