draganeski написа:Не съм я минавал на водна, а пастата която ползвах е тази
След 2 седмици, мисля да я мина пак![]()

Ще е възможно ли да провериш дали има за тъмно син цвят, и ако може цена на ЛС. Благодаря
draganeski написа:Не съм я минавал на водна, а пастата която ползвах е тази
След 2 седмици, мисля да я мина пак![]()
draganeski написа:Снимката е станала повече от добра!Трябва и аз да се замисля за някакво окачване вече
Благодаря за снимката, колега!
rabotnika написа:от койл до койл има балкан разлика така че не съм особено съгласен с теб
моята с H&R вози като със стоково окачване но една идея по стегнато не твърдо но не и меко
ZeroCool написа:Возил ли си се в кола с койл?
Y.J написа:rabotnika написа:от койл до койл има балкан разлика така че не съм особено съгласен с теб
моята с H&R вози като със стоково окачване но една идея по стегнато не твърдо но не и меко
Моите също са много меки
alpine написа:Дори и втора ръка в добро състояние пак ще се види "Балкан" разликата както каза Работния колега![]()
batko_miro написа:alpine написа:Дори и втора ръка в добро състояние пак ще се види "Балкан" разликата както каза Работния колега![]()
И аз съм на същото положение. Ако си ограничен финансово, по-добре втора ръка да си вземеш истинско окачване. Вярно, че няма да можеш зимата да я тракторизираш колата, но едното е за сметка на другото и обратното, както обикновено се случва.
batko_miro написа:Ами точно, няма пълно щастие. Или, или...
Не може голям к** да га е** и да не га боли
GTI 16V ABF написа:batko_miro написа:Ами точно, няма пълно щастие. Или, или...
Не може голям к** да га е** и да не га боли
Пълното щастие ще се получи след като се сложи въздушно окачване,кога искаш горе кокга искаш покоремама това си е ебаси цифрата
Потребители, разглеждащи този форум: petrovi4_bg и 34 госта