като стана дума за швейцария, ето с какво се връщат в къщи, отслужилите войници - сас "зиги" (без оптика!) :
Говорим си за оръжие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- genevaboy2
- Автомобил: Volkswagen CC
- Двигател: CUVC 2016
- Контакти:
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Говорим си за оръжие!
Да ви попитам - колко върви на пазара един Макаров
Че имам един и мисля да го продавам, но не знам каква цена да му обява?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:Да ви попитам - колко върви на пазара един Макаров
по спомен - 300-350лв.... не си заслужава според мен. Един приятел си го бракува и закачи на стената, там му е и мястото на това оръжие

Има си форум на МС АРМИ за продажба на оръжие.Там хората знаят правилата и кое какво си иска.Давам пример.
Искам го но нямам разрешително.Давате ми го и ви го плащам.Абе няма да се впускам в подробности.Този форум не го четем само ние.Махнете ги тези обяви.Контрола над ловното и личното оръжие в България няма равностоен в нито една европейска държава.На мен ми е ясно защо е така.Не може в една страна основана от утайката на света като ти нарушат личната собственост да дойде полицията и да го изпише нарушителя като счупено жабо а при нас да ти искат основателна причина за притежание на оръжие.Та не бързайте да ме храните предварително.Нищо лично.Махнете обявите за оръжие.Поздрави и да сте живи и здрави
Искам го но нямам разрешително.Давате ми го и ви го плащам.Абе няма да се впускам в подробности.Този форум не го четем само ние.Махнете ги тези обяви.Контрола над ловното и личното оръжие в България няма равностоен в нито една европейска държава.На мен ми е ясно защо е така.Не може в една страна основана от утайката на света като ти нарушат личната собственост да дойде полицията и да го изпише нарушителя като счупено жабо а при нас да ти искат основателна причина за притежание на оръжие.Та не бързайте да ме храните предварително.Нищо лично.Махнете обявите за оръжие.Поздрави и да сте живи и здрави

- batmilko
- Контакти:
Изтича ми разрешителното - не ми се подновява - искам да го продам (законно), щото ще е на съхранение в КОС и не ми пука кой чете 
Луд, аз мислех, че ще е около 50-100 лв. дори... 300-350 ми се виждат супер много.
Ще ти драсна едно ЛС обаче

Луд, аз мислех, че ще е около 50-100 лв. дори... 300-350 ми се виждат супер много.

Прати ми го по Е КОнт.Ще си изтрия предното мнение.Явно в софия сте от друга мая месени 

- batmilko
- Контакти:
Разрешително имаш лиBioside написа:Прати ми го по Е КОнт.Ще си изтрия предното мнение.Явно в софия сте от друга мая месени

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:Изтича ми разрешителното - не ми се подновява - искам да го продам (законно), щото ще е на съхранение в КОС и не ми пука кой чете
Е аз говоря за нов, от магазина. Btw разрешителните вече се подновяват за 5г не за 3 както до сега

А колегата с манията за преследване е много забавен

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bioside написа:...
От кога пък има забрана да публикуваш обяви за продажба на законния си пищоФ където си искаш?

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:batmilko написа:Да ви попитам - колко върви на пазара един Макаров
по спомен - 300-350лв.... не си заслужава според мен. Един приятел си го бракува и закачи на стената, там му е и мястото на това оръжие
http://www.oragie.com/kno_bulgaria.htm
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
rexpitbul написа:Ludia написа:batmilko написа:Да ви попитам - колко върви на пазара един Макаров

- batmilko
- Контакти:
в цитираният сайт нямат от "старото армейско производсктво" - в Казанлък току що звънях - имат по 360 лв.Ludia написа:rexpitbul написа:Ludia написа:batmilko написа:Да ви попитам - колко върви на пазара един Макаров
значи са поевтиняли
явно цената на жЕлЕзото се е сринала
Тъй че Луд абсолютно си прав за цената

А и вече пуснах обява в Продава
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
icoico написа:Търсите си белята с тия муфи:
Чл. 4. (Изм. - ДВ, бр. 99 от 2002 г.) Огнестрелни оръжия по смисъла на този закон са технически уреди, които чрез използване енергия на взривни вещества могат да изхвърлят твърди предмети, имащи дулен пробег, които получават целенасочено движение и причиняват механично поразяване на целта.
Колега fear,покрай тоя текст има да храниш тестовия циганин,докато не ожени внуците-ефектът се получава негативен
Само не разбрах къде му е дулният пробег на това гумено топче?
П.П.
Че ще го съдят за циганите, вярно е... обаче няма да е по този текст. Дали ще ползваш прашка или ще ги гърмиш с гумени топчета е едно и също. То ако става въпрос, спокойно можеш да завреш едно гумено топче 7мм. отпред на цевта и да го изстреляш и без муфа - пак няма дулен пробег.
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Страхотни идеи се ширят в автомобилен форум на тема оръжие. Някой ще се подведе и ще духа супата. Има разлика между това да има запетая между твърди предмети, имащи дулен пробег и това да няма. Това което ние си разбираме с драсканици тук е тотално различно от това което означава в съда. Вас ви интересува само които чрез използване енергия на взривни вещества могат да изхвърлят твърди предмети Не сте в американски уестърн да размахвате газови патлаци, да не говорим и че отсреща могат да ти извадят истински. Един хубав спрей за самозащита върши чудесна работа.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”