Колеги, предницата ми тропкаше след тежката зима. Беше от тампоните на стабилизиращата щанга - едни малки гуменяци. Купих немски-по-скъпите в магазина. Сложихме ги и започна адското скърцане. Като е сухо и топло времето скърца така силно, че на 2 преки разстояние може да се чуя че се прибирам
Голф 4 - След смяна скърца зверски - тампони на стаб. щанга
-
megagolf
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 - След смяна скърца зверски - тампони на стаб. щанга
Голф 4 -, 1.6, 2000г.
Колеги, предницата ми тропкаше след тежката зима. Беше от тампоните на стабилизиращата щанга - едни малки гуменяци. Купих немски-по-скъпите в магазина. Сложихме ги и започна адското скърцане. Като е сухо и топло времето скърца така силно, че на 2 преки разстояние може да се чуя че се прибирам
Майстора каза, че не гарантира, ако взема нови различна марка от тези, че ще спре скърцането, а от магазина, в който ги купих ме посъветваха да си сменя металните планки, които били с ръбче и дефакто оттам се появява това търкане/скърцане. Чудих се дали има някакви други трикове с които да премахна това скърцане.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Re: Голф 4 - След смяна скърца зверски - тампони на стаб. щанга
Триковете са оригинални от представител на Фолксваген. Има доста писано по въпроса. Ползвай търсачката
Има няколко теми, в които колеги се жалват от същия проблем. Наскоро някой сподели, че скърцането изчезнало, като ги подменил с оригинални ОЕМ тампони 
Има няколко теми, в които колеги се жалват от същия проблем. Наскоро някой сподели, че скърцането изчезнало, като ги подменил с оригинални ОЕМ тампони Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”