Ето и снимка

vesellin написа:Тип : "Любителска сапунерка от най-ниския клас" Най хубавите снимки които прави са единствено на слънце. Другите снимки не струват - нищо че е 5Мпиксела.
За 25 лева отгоре си купуваш Канон Пауършот А 420 и знаеш,че имаш приличен фотоапарат от ниския клас!Аз съм с такъв и съм предоволен!ALiGaToR написа:vesellin написа:Тип : "Любителска сапунерка от най-ниския клас" Най хубавите снимки които прави са единствено на слънце. Другите снимки не струват - нищо че е 5Мпиксела.
А как е със видеото?
Пише че на 320х240 30fps и на 640x480 15fps дали са му добри тези показатели. Като гледам на 320х240 има повече от 24fps но е малък размера, а на 640х480 пада под 24fps което означава че ще насича гадно видеото.
Струва ли си да дам за този апарат 250 лева. Не ми трябва за кой знае какви цели. Трябва ми за любителски снимки, примерно като си се разхождам и да си цъкна нещо интересно.![]()
![]()
ALiGaToR написа:buFka написа:имам наблюдения върху други модели на практика и не бих си взел нито един...
Що какво толкова им има?
Slayera написа:извинявам се,че използвам темата на колегата,но за да не флудя и да не пускам нова тема,бих искал някой запознат да изкаже мнение,дали си заслужава този апарат,който аз съм си харесал а иманно Canon PowerShot A540
Благодаря
Зависи какво ще снимаш-трябват ли ти ръчни настроики?Ще пращаш ли снимки за фото конкурси,и въобще такива ми ти работи!За любител като мен 4 мегапиксела са предостатъчни!Slayera написа:извинявам се,че използвам темата на колегата,но за да не флудя и да не пускам нова тема,бих искал някой запознат да изкаже мнение,дали си заслужава този апарат,който аз съм си харесал а иманно Canon PowerShot A540
Благодаря
Slayera написа:аз също съм любител и няма да пращам снимки за конкурси и т.н. но имам възможност да ми донесат някой апарат от чужбина и то на цена доста по-ниска от тукашните и затова се бях спрял на този.а също така съм фен на канон и 100% марката ще е тази
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта