Здравейте,колеги.
Преди няколко дни взех колата-голф3 1.9 TDI AFN 97г
Спирам на бензиностанция да заредя гася колата,при палене не иска да запалил.Драпнахме я и запали веднага.направих един-два кръга пак гася и пак не пали.Драпнахме я и пак запали.В това време нито плофон свети нито централното бачка нито таблото след като извадя клуча.Закачваме я на компютъра-не иска сигурно заради бушон 21.Как сложа бушон №21 и гори веднага.Откачих централното,плафона смених клемореда и пак гори бушона|№21|

Г3 AFN-проблем с бушон №21 и други проблеми-помагайте
- angel4o9497
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Г3 AFN-проблем с бушон №21 и други проблеми-помагайте
провери си гнездото на запалката на колата .Най вероятно е там проблема.за по лесно разглоби и извади буксата към нея и сложи отново бушон 

-
- Автомобил: OCT1
- Двигател: AHF
тя запалката е на 22 бушон
централното от къде го откачи ?
централното от къде го откачи ?
- barev
- Автомобил: Golf 3 TDI
- Двигател: AHU 97
ми централното го откачих от компресорчето отзад.имаше една лампа като от аларма кадето ги слагат.отрязана е с клещи.данеби да е от алармата нещу-незнам,ще поогледам.тавана е притапицирван-навява ме на мисалта нещо да не са сгафили с инсталацията на плафона.отивам да махам и запалката и......май ще се сваля таблото
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
и на мен преди няколко седмици ми изгоря 21,но го смених и за ся няма проблеми.
да не си сложил по-малък,трябва да е 15А 3.2V?Що не пробваш с по-голям?
да не си сложил по-малък,трябва да е 15А 3.2V?Що не пробваш с по-голям?
- barev
- Автомобил: Golf 3 TDI
- Двигател: AHU 97
беше нагоряла буксата на задна лява вратя където влиза във вратата.незнам каква логика има ама...
паленето се оправи-поне засега.две четки от стартера не бачкаха.бяха нагоряле прожинкити и бяха заседнали.също така смених горивния филтър и смених скобите на маркучлетат на нафтата и сега колата е много добре-както казах поне засега.ще видим утре как ще запали и как щи се държи.Поздрави на всички
паленето се оправи-поне засега.две четки от стартера не бачкаха.бяха нагоряле прожинкити и бяха заседнали.също така смених горивния филтър и смених скобите на маркучлетат на нафтата и сега колата е много добре-както казах поне засега.ще видим утре как ще запали и как щи се държи.Поздрави на всички
Върни се в “Дизелови агрегати”