Липсваща тапа на Golf 3 1.4 ABD Разрешено! Други проблеми
- victory1983
- Автомобил: vw golf 3 1993
- Двигател: ABF
Re: Липсваща тапа на Golf 3 1.4 ABD Разрешено! Други проблеми
Искам да ме возиш в това комби с багаж,4 човека и то на газ,ако вдигне 155 км ще ти подаря АБФ-фа!!!Не говори глупусти на човека да почва да се чуди сега що не му върви колата като твоята!
-
vanco0o
- Автомобил:
- Двигател:
bojidar_ka написа:колега явно твойта бегачка е издуханащото аз съм вдигал 155 км. четири човека и багаж за морето
и то на газ .Незнам но мойта е чисто 1.4 моно а забравих да кажа че е комби
Първо тия цифри не съм ги дал да се изфукам, просто като ориентир, че е възможно да е 1.6 двигател(респективно и 75 коня), и наистина ако си ги вдигнал тия километри браво, но все пак аз като ги вдигах, нито имах път, нито пък ми се плащат глоби, просто трябваше да изпреваря един, предполагам и аз на 5-та, ще мога да вдигна още 10-15 км/ч. Та не мога да разбера, намерих едни номера по двигателя, но не трябва ли и на самия двигател на пише пр."ABD 0403403", понеже там където гледам има на 4-ри места номера са само мисля(трудно се гледа там). И другото което е, че по VIN не можах да открия нищо, пробвах с доста сайтове, но за оригиналния двигател инфо няма(пробвах и с етка 7.0, и аутодата не помня версията, но пак нищо).
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, погледни отзад в багажника точно където е гредата от вътрешнета страна, трябва да имаш една бяла бележка и там ти пише какъв ти е кода на двигателя, и още други цифри! Тя си е само една, ако е оцеляла! 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
vanco0o написа: просто трябваше да изпреваря един, предполагам и аз на 5-та, ще мога да вдигна още 10-15 км/ч.
В грешка си. При по-слабите двигатели максималната скорост се постига на директната предавка (която в случая при теб е 4-та).

-
vanco0o
- Автомобил:
- Двигател:
Днес като се връщам от работа ще проверя дали има такава бележка, ако все пак няма, по тия цифри на двигателя не може ли да се разбере нещо ???
п.п. Няма такова нещо, целия багажник оходих, седалките свалих, такова животно няма.
п.п. Няма такова нещо, целия багажник оходих, седалките свалих, такова животно няма.
-
vanco0o
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте пак, след като не открих какъв е двигателя ми (1.4 или 1.6), ще го приема за 1.4, поне докато не вдигна повече от 155км/ч на прав път.
Сега съм нарочил за следващата седмица да оправя други 2 проблема, а именнно:
1.Да сложа релета на фаровете(дългите ми са по-слаби от късите хорски)
2.Да окабеля местата за колони на вратите, уж си мислехме, че има колони там, то се оказа като взехме радио, не само, че колони няма, ами и кабелите до радиото са ги изтръгнали
.
Та питането ми е понеже бях чел теми за махане на предните пластмаси около уредите, централната конзола(където е и радиото), около таблото за бушоните/релетата и за разглобяване на вратите. Та ако някой ги знае как се казват или има линк към тях, ще му благодарен да го сподели, че нещо не им помня заглавията и с търсачката не се разбираме.
За горната операция съм подготвил 1 ден, надявам се че ще стигне.
п.п едната тема за вратите я намерих - Сваляне корите на вратите при МК3 , остава другата по-важната.
Сега съм нарочил за следващата седмица да оправя други 2 проблема, а именнно:
1.Да сложа релета на фаровете(дългите ми са по-слаби от късите хорски)
2.Да окабеля местата за колони на вратите, уж си мислехме, че има колони там, то се оказа като взехме радио, не само, че колони няма, ами и кабелите до радиото са ги изтръгнали
.Та питането ми е понеже бях чел теми за махане на предните пластмаси около уредите, централната конзола(където е и радиото), около таблото за бушоните/релетата и за разглобяване на вратите. Та ако някой ги знае как се казват или има линк към тях, ще му благодарен да го сподели, че нещо не им помня заглавията и с търсачката не се разбираме.
За горната операция съм подготвил 1 ден, надявам се че ще стигне.
п.п едната тема за вратите я намерих - Сваляне корите на вратите при МК3 , остава другата по-важната.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”