Олющен лак на колата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Re: Олющен лак на колата

Мнениеот red.devilll » Нед 17 юни 2012 17:40

mccoy написа:
Rosenrot написа:Питах едно приятелче.............

този не ти е Прияел а познат
Ако ти беше приятел щеше да го направи за 20лв и една бира от 2л.

Ако си сигурен че ще ги оправиш с 20 лв да дойде да му го оправиш.Защо пишете глупости бе хоха.Тиксо ,2 листа щурка,разредител,боя 100 грама с разредител,втърдител и лак как ги сметна 20 лв .Или ако ти е приятел трябва от джоб да доплаща. :Mr Green Fun

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Нед 17 юни 2012 17:47

my heart iS iCe написа:Нека да не забравяме, че не е само боята и лака, и търкането на детайла, истината е когато дойде ред за боядисване, ако човека който го боядиса го направи перфектно, смисъл да не се различава детайла от останалата стара боя по колата, си заслужава 100-те лева! Това е моето мнение! :да:

Това зависи и повече от този ,който прави боята,а не от този който боядисва.
Преди време се карах с едни където правят бои.Правиха ми з атсрата кола 3 различни пъти боя в София до Бул.Константин Величков и беше ок.99% прилика и трите пъти.правих боя на друго място и разлика от земята до небето.Утивам и ги питам как става така а отговора е майстора не знае да боядисва :Mr Green Fun .А кка същия майстор ми боядисва за 3 различни пъти 4 детайла и и ги пооказах да види къде е разликата и започна да гледа като извънземна.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 17 юни 2012 17:52

Затова боя правя само на едно място, от което съм 100% доволен. При металиците наистина има значение техниката на боядисване и настройките на пищова, но не е чак толкова много, че да се забелязва от неспециалист.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Нед 17 юни 2012 19:03

muns61 написа:Колкото и да е добро преливането, винаги личи, когато е по средата на детайла. Ако е в краищата, става по-добре. Ама като разход на труд преливката е повече, отколкото цялостното, без да е по-добре. Освен това, старият лак ще продължи да се лющи и пак ще се налага ремонт.

много си прав колегаа,най добре е целия детайил пък и парите на са му много за тази работаа,после колегата му удряя една паста и голфето става като новооо

Rosenrot
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Rosenrot » Нед 17 юни 2012 20:10

Ами не ми е супер близък приятел, да, но мисля че е точен пич. Правил ми е доста услуги за без пари и затова също мисля, че едва ли надува цената. Аз просто исках да проверя дали има все пак някакъв начин да го оправя сам, но така като чета, очевидно няма и просто ще се наложи да ги отделя тези пари.
Както каза колегата по-горе е доста дразнещо и скапва цялостната визия на колата. Не че нямам някакви драскотини, има и други дребни неща за оправяне, но това се набива доста на очи...

Потребителски аватар
Борис Георгиев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Борис Георгиев » Нед 06 апр 2014 0:24

И аз го имам същия проблем на задна дясна врата,с уговорката,че при мене колата не е боядисване а е с оригиналната боя..Лака е взел да се лющи много грозно,пари за боя няма,алтернативи не виждам....Замислям се за лепенките(стикерите)дето имат някой колеги по калниците или капаците,проблема е ,че като ги изтипосам на задната врата ще стоят някак си като подарени а и не съм се интересувал каква им е цената дали изобщо е удачно.Извинявай,че малко ти изкривявам темата,просто още един вариант да помислиш ако си падаш малко по нестандартните идеи .. Поздрави :th_up

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”