Избор за газов инжекцион за VW Polo 1.4 APQ за София
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор за газов инжекцион за VW Polo 1.4 APQ за София
Аз съм с обикновена газова + ламбда контрол на този мотор. Няма проблеми, държи се прекрасно .. пише грешка, че не можало да си образува сместа чат пат, но това не се отразява на работата на бензин. И според мен толкова пари за ГИ предвид цената на автомобила нямат избиване .. .
Здравейте,
мина доста време от последния пост.Междувременно си сложих газов инжекцион Бардолини.Понеже и аз като доста софиянци не съм точно от София, при едно от прибиранията във Велико Търново реших да го монтирам в представител на BSM в града.
Когато си взех колата всичко уж беше наред (вървеше добре)В последствие се оказа, че докато работи на газ ми гори и бензин!Обадих се в сервиза и на тях им беше много смешно.Казаха ми, че си внушавам, че съм първия от 7 години с такъв проблем, че колата ми не показва правилно бензина.....Отидох при друг майстор и след като откачи бензиновата помпа се оказа, че колата работи на 3 цилиндъра Отидох в сервиза и се оказа, че са объркали 2 кабела, които имат еднаква окраска, но единия е по-дебел. Най-накрая след 1000лв за газов инжекцион, 2 месеца обяснения, че ми гори бензин докато работи на газ и 2500км изминати през това време - сдобих се с газов инжекцион
Като цяло съм изключително доволен.Разхода на гориво почти не е променен.На ниски обороти колата е по-стабилна, но със сигурност вече е по-тромава.Единствено съжалявам, че това не го направих преди 2 години!
В София е трудно да се засече, но ми гори около 10л/100км, а извънградско около 7л/100км със скорост по магистралата 130км/ч. Тези показатели също може да не са точни, понеже има разлика в помпите по газ станциите.
Поздрави на всички
мина доста време от последния пост.Междувременно си сложих газов инжекцион Бардолини.Понеже и аз като доста софиянци не съм точно от София, при едно от прибиранията във Велико Търново реших да го монтирам в представител на BSM в града.
Когато си взех колата всичко уж беше наред (вървеше добре)В последствие се оказа, че докато работи на газ ми гори и бензин!Обадих се в сервиза и на тях им беше много смешно.Казаха ми, че си внушавам, че съм първия от 7 години с такъв проблем, че колата ми не показва правилно бензина.....Отидох при друг майстор и след като откачи бензиновата помпа се оказа, че колата работи на 3 цилиндъра Отидох в сервиза и се оказа, че са объркали 2 кабела, които имат еднаква окраска, но единия е по-дебел. Най-накрая след 1000лв за газов инжекцион, 2 месеца обяснения, че ми гори бензин докато работи на газ и 2500км изминати през това време - сдобих се с газов инжекцион
Като цяло съм изключително доволен.Разхода на гориво почти не е променен.На ниски обороти колата е по-стабилна, но със сигурност вече е по-тромава.Единствено съжалявам, че това не го направих преди 2 години!
В София е трудно да се засече, но ми гори около 10л/100км, а извънградско около 7л/100км със скорост по магистралата 130км/ч. Тези показатели също може да не са точни, понеже има разлика в помпите по газ станциите.
Поздрави на всички
Колега, честито за придобивката. Аз реших проблема като смених колата... Купих си Seat Ibiza 1.4 TDI 2003 и разхода градско с включен климатик ми е малко под 6л/100км, а извънградско ще мога да кажа в началото на идния месец. Много икономичен мотор, но обслужването е над 600лв.Надявам се да си избия парите, но ще видим. Поне сега не сипвам по 30лв на всеки 2 дена
k.iliev написа:Колега, честито за придобивката. Аз реших проблема като смених колата... Купих си Seat Ibiza 1.4 TDI 2003 и разхода градско с включен климатик ми е малко под 6л/100км, а извънградско ще мога да кажа в началото на идния месец. Много икономичен мотор, но обслужването е над 600лв.Надявам се да си избия парите, но ще видим. Поне сега не сипвам по 30лв на всеки 2 дена
Браво, колега! Много добро решение.И на запад така си решават проблемите.И да не си избиеш парите, поне сега ще ти е по-комфортно.Аз скоро няма да мога да сменя моята.Много я товаря с кашони и съм и възложил надежди да ми работи поне още 2 години, а след това като съберем парите от бизнеса и бягаме в чужбина

Желая ти безаварийно шофиране и хубаво лято!
Поздравявам и всички колеги тук

Върни се в “Автогазови уредби”