Някой да се е занимавал с промяна на картите на TDi
- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
Някой да се е занимавал с промяна на картите на TDi
Има ли някаква информация, аз не намерих такава с търсачката, как се променят картите на софтуера на TDI, PD с какъв софтуер и какво точно се пипа. Аз знам за galletto 1260 че е такава програма.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: Някой да се е занимавал с промяна на картите на TDi
Ти искаш да променяш софтуер или да записваш софтуер в ЕКУто?
За записване - да. Това е. Евтино е и работи.
За променяне на картите ти трябва WinOLS. И ще трябва да попрочетеш малко кое как. Има едно много удобно how-to в форума на http://www.ecuconnections.com/.
За записване - да. Това е. Евтино е и работи.
За променяне на картите ти трябва WinOLS. И ще трябва да попрочетеш малко кое как. Има едно много удобно how-to в форума на http://www.ecuconnections.com/.
- blade84
За сега искам да се понауча повече кой стойности се променят в компа за да върви повече колата ама и да не е опасно да се счупи нещо, а не да вмъквам готов софтуер.
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
blade84 написа:За сега искам да се понауча повече кой стойности се променят в компа за да върви повече колата ама и да не е опасно да се счупи нещо, а не да вмъквам готов софтуер.
по думите ти личи че никога не си виждал как изглежда една горивна карта
трябва няколко години да почетеш малко книжки
после да счупиш няколко коли ,после пак да почетеш и след това може и да запонеш да пишеш добри карти.
Ако ти се струва твърде сложно можеш да се задоволиш с ремапване с готови карти сравнително лесно е.
- blade84
mccoy написа: по думите ти личи че никога не си виждал как изглежда една горивна карта
трябва няколко години да почетеш малко книжки
после да счупиш няколко коли ,после пак да почетеш и след това може и да запонеш да пишеш добри карти.
Ако ти се струва твърде сложно можеш да се задоволиш с ремапване с готови карти сравнително лесно е.
Аз съм виждал картите как изглеждат някой в интернет. Аз те разбирам накъде биеш, че е много трудно това е много трудно е няма да се научи за година, но все пак никой се не е родил научен и тия дето го правят това. Просто някой им е показал или пък са счупили много коли.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Ми следвай вторият съвет дето ти дадох - в ония форум има how-to, има доста теми с разисквани въпроси относно ремапването. Намираш си WinOLS отнякъде и действаш.
- blade84
brum написа:Ми следвай вторият съвет дето ти дадох - в ония форум има how-to, има доста теми с разисквани въпроси относно ремапването. Намираш си WinOLS отнякъде и действаш.
Мерси много наистина има полезна информация. Човек цял живот се учи, само желание да има.