Ако скоро се събирате пак-ще намина...
Може и на някое друго място около София...
Сбирка сред природата до с. Кътина (слънце,плаж ,вода ...)?
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Re: VWclub сред природата (слънце,плаж ,вода .....)?
Аз лично предлагам следващата Неделя .
- d0n_t0ni
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AZD
Като гледам снимките наистина е било много хубаво и релаксиращо. Браво колеги. Наздраве 

- Танков
- Автомобил: Golf MK1
- Двигател:
И ние може да дойдем
аз и още 6-7-8 човека нищо не се знае, миналата година ходихме доста често там, за тази събота и неделя се замислихме да останем там на палатки и ако неделя дойдете може да ни събудите 

- eminem94
- Контакти:
Танков написа:И ние може да дойдемаз и още 6-7-8 човека нищо не се знае, миналата година ходихме доста често там, за тази събота и неделя се замислихме да останем там на палатки и ако неделя дойдете може да ни събудите
Аз ще съм там

- chavdar123
- Автомобил:
- Двигател:
Само да споделя, че още 3-4км на горе по реката има много приятна хижа. Скоро обновена и освежена. От вън си има маси, пейки и най-вече готово си барбекю. Хубаво място за сбирки каквито се очертават в тази тема 

- eminem94
- Контакти:
chavdar123 написа:Само да споделя, че още 3-4км на горе по реката има много приятна хижа. Скоро обновена и освежена. От вън си има маси, пейки и най-вече готово си барбекю. Хубаво място за сбирки каквито се очертават в тази тема
Аз карах около километър и половина нагоре,но ме чакаха да ходя да прибирам "малката" ,че беше доста зле ,а и се срещнах с една Нива в едно дере и се наложи да връщам около 250 метра на зад и тогава се отказах и се върнах към селото.
пп.Имам малко затруднение със снимките,при първа възможност ги качвам

- eminem94
- Контакти:
Студим пиенето ...

Дръфца за скарата ...

И самата скара ...

Готвачът ни
Евалата Ванко,пържолките и кюфтенцата бяха супер 

Дамите,на които трябва да сме благодарни и без които нищо нямаше да е същото

пп.Благодарско,че нарязахте и нашите домати,че тия женските дето бяха с мен са с по 2 леви ръце

Още от скарата ...

Водопада:

Дръфца за скарата ...

И самата скара ...

Готвачът ни

Дамите,на които трябва да сме благодарни и без които нищо нямаше да е същото

пп.Благодарско,че нарязахте и нашите домати,че тия женските дето бяха с мен са с по 2 леви ръце

Още от скарата ...

Водопада:

- eminem94
- Контакти:
И най-сетне седнахме ...

След хапването идва ред на къпането

На някои водата им беше студена ...

След къпането дойде реда на следобедната почивка ...

Тъй като едното момиче което беше с мен беше препила предишната вечер трябваше да ходя да я взимам ,да я карам към София (неприятна работа,+ температура).Наложи се да си тръгнем,но преди това за цел си бях поставил да се кача нагоре по реката да видя как е .Карах около 1,5 км и смея да затвъртя,че пътя е доста добър .Отидох в селото,където по-рано я бях оставил в грижите на опитен човек но като я видях колко сладко спинка,се разубедих да я будя и взех да свърша малко работа,направихме 1 бъркало бетон,опънахме малко ограда и лудите глави,решихме,че в 17 часа отиваме пак на водопа ... речено сторено,с приятелчето дето бяхме на къщата му,газ нагоре към водопада,самоче този път взехме и кучето с нас ... По рано през деня се опитвах да хвана една риПка там,но не успях,следобеда беше по-успешен и след около 30 минути бъркане в подмулите и под камъните,рибата беше в кофата,малко снимки и обратно да расте ...

Снимка с вседеходът ми :Д

пп.Пътя найстина е добър,просто като и стана лошо по пътя дето се кара с 20-30 ,аз карах с 60-70,после нагоре търсех място само и само да има калчица (има няколко локви,но аз ги минавах по доста интересен начин ).... :Д Пътя е проходим за всякакви автомобили ! Искам да изкажа огромните си благодарности към Ванко и към Веско,както и към жените им .Без вас този ден нямаше да бъде така изпълнен с приятни моменти.Радвам се,че се запознахме и се надявам да има още такива сбирки

След хапването идва ред на къпането

На някои водата им беше студена ...

След къпането дойде реда на следобедната почивка ...

Тъй като едното момиче което беше с мен беше препила предишната вечер трябваше да ходя да я взимам ,да я карам към София (неприятна работа,+ температура).Наложи се да си тръгнем,но преди това за цел си бях поставил да се кача нагоре по реката да видя как е .Карах около 1,5 км и смея да затвъртя,че пътя е доста добър .Отидох в селото,където по-рано я бях оставил в грижите на опитен човек но като я видях колко сладко спинка,се разубедих да я будя и взех да свърша малко работа,направихме 1 бъркало бетон,опънахме малко ограда и лудите глави,решихме,че в 17 часа отиваме пак на водопа ... речено сторено,с приятелчето дето бяхме на къщата му,газ нагоре към водопада,самоче този път взехме и кучето с нас ... По рано през деня се опитвах да хвана една риПка там,но не успях,следобеда беше по-успешен и след около 30 минути бъркане в подмулите и под камъните,рибата беше в кофата,малко снимки и обратно да расте ...

Снимка с вседеходът ми :Д

пп.Пътя найстина е добър,просто като и стана лошо по пътя дето се кара с 20-30 ,аз карах с 60-70,после нагоре търсех място само и само да има калчица (има няколко локви,но аз ги минавах по доста интересен начин ).... :Д Пътя е проходим за всякакви автомобили ! Искам да изкажа огромните си благодарности към Ванко и към Веско,както и към жените им .Без вас този ден нямаше да бъде така изпълнен с приятни моменти.Радвам се,че се запознахме и се надявам да има още такива сбирки

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Re: Сбирка сред природата до с. Кътина (слънце,плаж ,вода ...)?

Ице, голям си

- eminem94
- Контакти:
vanko_VW написа::bowdown![]()
![]()
Ице, голям си, ще има още Збирки ама се научи да пиеш
Да сме живи и здрави ама като сме някъде с преспиване,че да знам,че няма да ми се налага да карам ...
- eminem94
- Контакти:
Ако има желаещи в Неделя ще бъдем пак там ...
- eminem94
- Контакти:
За Жалост времето ни разубеди,но тази седмица го дават топличко и няма да пропуснем ... Желаещи да направим пак една скара ???
- eminem94
- Контакти:
Замислил съм едни неща(удобства),за мястото,а именно направихме маса,остава да я поставим + 2 пейки (още са в процес на работа) но мисля,че на 19-ти ще съм готов(Неделя ще ходя да я поставя,ако намеря някой да ми помогне) ,ако има желаещи да се присъединят след поставянето на масата да направим една скара ?
- eminem94
- Контакти:
Нямали навити за Неделя ? Водата е малко,но ще направим една скара ...