Утре ще ида при майстор да ми свърже нова евро букса за сд-тоПроблем с ключа за фарове на голф3
- emo8821
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ключа за фарове на голф3
Колега тази вечер ми се случи инсталацията на сд-то да изпуши... Махнах веднага сд то скъсах евробуксата и изолирах кабелите махнах също така и бушона на музиката.... Но интересното е че след този проблем забелязах че при изключено положение на ключа за фарове ми свети километража и задния платфон и тази зелена лампичка която е на самия ключ... Фарове си имам забелязах също така и не ми действа копчето което усилва и намаля светлината на километража.... Моля кажете това дали има оправия или да търся утре нов ключ... Може ли да има някаква връзка между сд-то и копчето или е съвпадение и двете неща да се развалят едно след друго...
Утре ще ида при майстор да ми свърже нова евро букса за сд-то
Утре ще ида при майстор да ми свърже нова евро букса за сд-то- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
Re: Проблем с ключа за фарове на голф3
общото им е че консумират от една батерия, нещо е окъсило като си "изолирал" откъснатите кабели, другия път като изпуши нещо махни минусовата и после + клеми на акумулатора.
- emo8821
- Автомобил:
- Двигател:
ясна е работата със буксата ще се сложи нова.... но със ключа какво ще стане това не ми е ясно имали оправия
- emo8821
- Автомобил:
- Двигател:
моля за съвети 
CD- To докато свариш да го извадиш ще изгори половината кола.Искаш готова рецепта но това е много относително.Не че не искам да помогна но ти трябва да имаш поне елементарни познания .Иначе само си чешем пръстите или клавиатурите. 

- emo8821
- Автомобил:
- Двигател:
Bioside написа:CD- To докато свариш да го извадиш ще изгори половината кола.Искаш готова рецепта но това е много относително.Не че не искам да помогна но ти трябва да имаш поне елементарни познания .Иначе само си чешем пръстите или клавиатурите.
пфф

- emo8821
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема се видя от какво е... При изграрянето на кабелите за сд-то има и много изгорели кабели под контактния ключ... Утре ще се сменят всички кабели от контакта до сд-то майстора предполага и проблема в копчето за фарове идва от там защото като се откачи буксата на копчето загасват крушките на номера и километража 

- emo8821
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен срещу 40лв нови кабели от сд то до контакта + евро букса за колата и сд то

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”