Такъв език тук не се толерира.Това,че си се наиграл с кола си е твой проблем.Имах познат с дизелово 1.3 86ц 85-а година на 550 000 км близо и човека беше супер доволен при -20 съм го виждал как пали с едно подгряване и човека беше супер щастлив с него а колата изглеждаше като нова.И не преувеличавам! От друга гледна точка,понеже на тукашните коли може да кажеш кога са произведени и регистрирани та ми направи впечатление,една Тойота забелязах наскоро...Регистрирана е нова края на 2009-а и от доста време стои без джанти на земята и цялата е зеленясала и няма удари по нея,сами си правете сметка какво значение има поддръжката за един автомобил!!!
И само да те питам 500-600лв хвърлени по една кола за поддръжка ли го имаш? Щото аз по предпоследната дадох около 6000лв за две години,ама не понеже се налагаше а просто защото според мен имаше доста неща за смяна... НЕ СЪМ ЧАКАЛ ДА СЕ СЧУПИ!!!

И още нещо,пари за гуми,джанти,филтри,масла и тн аз лично не ги включвам към поддръжка! Това е консуматив! Виж ако сменя алтернатор или гърне,това е друго!
Специално 2ф поло тук много се тачат и още често се срещат-да,колата е спартанска,но това не е проблем а недостатък! И вярвай ми и на този климат тук,не са изгнили.Твоята не знам откъде си я взел! Сигурно от шотландия...