Гуми център Ескпрес - Перник

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
ioan
Автомобил:
Двигател:

Гуми център Ескпрес - Перник

Мнениеот ioan » Чет 21 юни 2012 9:14

Здравейте. Искам да споделя впечатленията си от този сервиз и да препоръчам на всички, които харесват добре свършената работа,доброто отношение към клиента и най вече - евтините цени.

В търсене къде да сменя гумите си тази година, се заговорихме с един приятел, който от 3 години ползвал услугите им.Реших да пробвам ,както се казва ей го къде е Перник :D
Първото нещо ,което ми направи впечатление,беше персонала. Тези хора знаят какво е добро отношение и как човек да остане доволен. Пийнах си кафенцето докато ми смениха гумите. Едната ми джанта беше крива,обясниха ми,показаха ми и я изправиха.Оказа се ,че предлагат и хотел за гуми,разпитах за цената понеже по София е доста солидна,тук беше на половина - 15лв за 9 месеца ,не се двоумих и направо ги оставих.
Каква беше изненадата ми когато за смяна на 14 цолови гуми , 1 джанта желязна и хотела ми взеха 38 лв :shock 18лв им е смяната за 14цолови гуми, желязното изправяне е 5лв и хотела 15. Загледах се в ценоразписа , алуминиевото изправяне е 15лв , а на по големите цолажи 23. Направо нямам думи , като знам в София какви са цифри. Оказа се,че хората имат доста клиенти от София. Нямах време да разгледам цените на гумите ,но нямам нужда от нови,затова и не се поинтересувах.
Това е страницата им http://express.my.contact.bg/
Препоръчвам ги горещо на всички :)

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Гуми център Ескпрес - Перник

Мнениеот myrshavija » Чет 21 юни 2012 10:16

В кой от двата сервиза си ходил?
http://express.my.contact.bg/

Потребителски аватар
ioan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ioan » Чет 21 юни 2012 10:33

В този на Софийско шосе ,мисля,че се казваше улицата.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 29 окт 2012 19:00

В Даскалово също са перфектни :applause:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”