Напълно те разбирам, че си харесваш колата и има защо - хубава е действително, но недей така да хулиш наследниците на АФН и да си вадиш генерални заключения по 1 или 2 милионника карани с незнайно каква нафта

stefan4o написа:Баща ми като си кара пасатора с каква ли не нафта да не е сменил дюзи? Вече има навъртяни до момента около 160 000км откак е собственик, сигурно ти толкоз няма да навъртиш никога на АФН-чето, което си взел ....
Пак благодаря колега !
За хубавите пожелания ( стига да са искрени) . Да не се заричам много , но ако видя преди зимата някоя А4 куатро - по-читавичка с ..знаем какъв мотор
и на сносна цена, лепвам го и него , че зимата ми е проблем, там където живея, а и сегашната ми кола за всеки ден ,Голф с ААЗ мотор с навъртян голям километраж - въпреки доста доброто му техническо състояние на мотор (особено той!), скорости и ходова час - го е лепнала яко "чумата" и няма смисъл ... освен , ако не ми попадне под ръка някое запазено купе 

Доста и различни коли съм имал , но никога ПД.Цялото ми инфо за ПД-ето е от приятели, познати и от форумите за тях( наши и чужди) . И да- отклонихме се от темата pepo_1986 написа:колите може и да са си добре,ама мойто мнение колега да не си вземаш кола от автокъща на 90 процента са блъснати и после оправяни или нещо е замачано по тях,по добре си докарай от германия или вземи си от тук ама от ръка не от автокъща.

е винаги може и повече де
Някоя паричка повече в сервизно обслужване,по-високи ГО и данъци,някой литър нафта повечко...но кефа цена нямал 
айде и най скъпия съединител цял комплект със всикчо,така и така съм свалил(аз съм с надлъжен мотор) и заспаха нещата
ако не ми мине котка път...6669 написа:На 140 ти си на 3000 и малко оборота, а той е на 2000. Не знам какво му е нереалното на този разход
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта