! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
VAG-fen
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот VAG-fen » Чет 21 юни 2012 21:29

тва лостче в Меден рудник не го пускай брат ако идваш към Бургас,само бъркаш движението maikomila

b0bituy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b0bituy » Пет 22 юни 2012 1:00

VAG-fen написа:тва лостче в Меден рудник не го пускай брат ако идваш към Бургас,само бъркаш движението maikomila
Хах, има нещо такова. :D Вчера на кръговото до мкдрайв в Бургас един глупендер реши точно когато ние навлизаме в кръговото да намали до 15-20км без видима причина ей така и една жена добре, че не беше засилена която беше в кръговото и караше към пикадили...

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Пет 22 юни 2012 14:33

Прибирам се аз одеве по пътя Батак-Пещера и си карам юнашката в дефилето 50-60 и по едно време като ми се облещи некъв с една Лада НИва в моето платно направо настръхнах(караше с-у мен),добрече БМВ-то спря бързо,иначе ся щеше да трябва да пиша :Х Джипа беше на някакви дето чистеха нещо покрай пътя,но нямаше никаква сигнализация,даже тия бяха без жилетки,и копелето си караше на харабия с-у мене (не е като да беше спрял)...

После на магистралата карам си аз със 130 на автопилот и туко нема и изкочи некой кретен който изпреварва със скорост 80 км/час ,ебати не гледат ли,че някаква кола ги наближава с ебати скороста (пък и като карам със светлини би трябвало да се виждам от много по-далече) .

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Пет 22 юни 2012 15:06

Е*ати, не е*ати, това е...
Миналата седмица на магистрала Хемус, посока София, си карам в дясната лента и наближавам включването от Ботевград. Видях, че има две коли, които щяха да се включат и минах в лявата лента, за да не се чудят те дали да се включват или не, и аз да не е нужно да си убивам скоростта... Една астра и едно BMW 3-ка, вишнено-червени... Астрата хубаво ме видя, че минах в ляво и тръгна да си се включва в дясната лента. В този момент идиотът с BMW тръгна да изпреварва през аварийната и на всичкото отгоре почна да притиска астрата отдясно и същевременно намали скоростта. Съответно астрата влезе в моята лента на има-няма 2 коли разстояние... 130->80 за отрицателно време... Въпросният опел вече имаше и как да се свие надясно, но въпреки клаксона ми не реагира особено бързо, та се разминахме на малко. В тази връзка, от изестно време насам мисля, че от BMW са въвели някакъв режим на колите им, който е постоянно включен - Idiot mode...

А и между другото в обратната посока някъде къмто Български извор на завоите ме задмина един с Golf 4 СА 65** НМ (по спомен), доста пушещо TDI, с около 100 на място с ограничение 60 заради кебапчетата. В селото някак си се сдържа да кара със 70, но преди края на къщите (доста преди табелата за край на населено място) сред облаци от черен дим тръгна да изпреварва при наближаваш десен завой така, че замалко не се заби в отсрещната кола... Нямаше стикери, ако това е успокоение за четящите...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 22 юни 2012 15:39

Днес в мола, докато паркирах, станах свидетел на ... да кажем забавна случка. Една кака тръгва да паркира назад, но гледа напред. Драйверката на задната кола реши, че е достатъчно да свирне с клаксона, вместо да върне назад - редно е да уточня, че мяатото беше такова, че каката в задната кола нямаше възможост да види, че предната ще паркира назад, докато не беше вече зад нея. Е, предната не обърна внимание на клаксона, нито погледна назад, докато не спря принудително в задната кола.
Тогава ми се стори забавно и даже се обадих на един приятел да споделя случката, ан която станах свидетел.
Дойде време да си тръгвам. Един "Жиб" спря на алеята между колите така, че да не мога да изляза без 1-2 маневри. По нищо не даваше признаци, че ще паркира назад - вече известно време стоеше на едно място. Но ... точно в момента, в който бях дал назад срещу една от паркираните коли за да мога да се промъкна покрай него и ... Тя тръгна назад. Добре поне, че не беше глуха като предната и спря, като свирнах. Че назад се бях успешно наврял в друга кола.
Е ... било нормално доста хора да карат назад и да гледат напред, казват. :mrgreen:

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Пет 22 юни 2012 16:57

Чакат да им изписка парктроника и гледат на дисплея какво се случва отзад ;)

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Пет 22 юни 2012 18:08

Преди малко Поредният кретен под пагон по пътя Благоевград-София, патрулка изпреварва колона от автомобили навлязла цялата в насрещното, с включени къси светлини, без специален режим на движение, едва се прибра срещу мен, и пък нагъл маха ми с ръце отвътре да се дръпна в канавката. Беше ме напекло жегата, та не запомних номера иначе тежко им на ченгенцата.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Съб 23 юни 2012 17:56

иначе тежко им на ченгенцата.

И защо ? Какво ще им направиш ??? :012:

shanadjiqta
Автомобил: Audi 80 B4
Двигател: 1994 1z

Мнениеот shanadjiqta » Съб 23 юни 2012 18:15

ше ги бие scare :D

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 23 юни 2012 18:50

иначе тежко им на ченгенцата.

Не забравяйте, че ченгенцата също са потребители на тези форуми, четат как ги "нареждаме", а после искаме да ни уважават като граждани, е да ама то трябва да е взаимно!

Предпочитам патрулка без специален режим в насрещното, та дори и да ми махнат да отбия, отколкото S-класа, щото ченгетат има поне някаква вероятност наистина да бързат за сигнал!

Знаейки с какви извънземни технологии разполагат, нищо чудно сирената им да не е работила!

п.п. Доколкото имам спомен, полицаите имат право да подават сигнал и с ръка, недей те така да ги пренебрегвате!

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Съб 23 юни 2012 19:00

ivo_555 написа:.. недей те така да ги пренебрегвате!

Колега ? Кой си позволява това - винаги отстъпвам, винаги спирам на Сигнала :cop .
Винаги се разделяме удовлетворени mhihi

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 23 юни 2012 19:05

Имах предвид да не пренебрегваме сигналите подадени с ръка!

Кара патрулка срещу теб, махат ти с ръка да отбиеш, считам че би трябвало да се съобразим със сигнала, нали?

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 23 юни 2012 19:47

ivo_555 написа:Имах предвид да не пренебрегваме сигналите подадени с ръка!

Кара патрулка срещу теб, махат ти с ръка да отбиеш, считам че би трябвало да се съобразим със сигнала, нали?

Това да не ти е на село с каруцата че ще ми маха с ръка,аз да не взема да му махна със средният пръст.Омръзна ми от олигофрени с пагони има си закони има си правила как трябва да се движат при повикване.Не ме интересува какво не им работи,ако на мен не ми работи нещо ще имам АКТ,като на тях не им работи нещо(освен мозъчното вещество)по колата кой ще им състави АКТА. :banghead: :banghead:
В Димитровград съставят актове на кауфланд за паркиравен извън клетките,а как спират нащи момци с буркана?

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 23 юни 2012 20:03

Мда, така е колега, има закони, и само информативно, неизпълнение на разпореждане на униформен служител, в случая махане с ръка, според закона за МВР глобата е 500 лв., не го приемай като заяждане, просто си имайте едно на ум като ви махне полицай!

п.п. Както се казваше по рекламите - "Не правете това извън границите на България" :mrgreen:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Съб 23 юни 2012 20:15

Жоро кви са тея актове бе? Кви клетки, кви смрадове и актове?
Четете ли го тоя закон ? Как щи пишат акт в паркинг, като лично съм ги гледал как се отресоха малоумници на паркинг, куките дойдоха и си тръгнаха. Папка даже не вадиха.
Ето ти ги резултатите претърсен целия закон с критерий "паркинг"
паркинг.PNG

На паркинг няма актове за паркиране. Нещо не е така таа работа.

Върни се в “Пътеводител”