23-24.06 Барбекю на Паша дере-Варна
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: 23-24.06 Барбекю на Паша дере-Варна
Току що се прибираме от там,с колегите crank666,marin.1982,Lov4o,Станислав-голф,digo_pl и още няколко приятели,мога спокойно да твърдя,че си изкарахме доста добре,въпреки че бяхме малко хора,пътя до долу не е 1-во качество,но като се кара внимателно се слиза,аз съм със спортно окачване и по-сериозни опирания съм нямал,а за Фичоза колега скоро ходил ли си там,плажа е отврат,пълно е с камъни по дъното 

- marin.1982
- Автомобил:
- Двигател:
Тези,които са мислили да идват мога да кажа ,че не са изтървали.Беше ужасно - то не бяха комари,пържоли,студени бири,перфектен плаж,повече от добра компания и незнам още какво.Другия път пак да не идват,аз ще се прежаля да присъствам

- Станислав-голф
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател:

- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
marin.1982 написа:Тези,които са мислили да идват мога да кажа ,че не са изтървали.Беше ужасно - то не бяха комари,пържоли,студени бири,перфектен плаж,повече от добра компания и незнам още какво.Другия път пак да не идват,аз ще се прежаля да присъствам![]()
![]()
щом е за каузата и аз ще се прежаля другия път да дойда

Момчета прекарах си страхотно

ПП: ДееееееееееееееееееееееееееееВиш и комарите, взеха първия рунд с над 15 на 0

PuShE_ брато , ако бях видял тази тема по-рано , щях да мина поне да ви видя. от Станислав разбрах ,че се е получило добро събиране. другия път ще следя за такива теми