За рекламата на LOOP.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Нед 20 авг 2006 15:55

musura написа:Домързя ме да чета цялата тема, ама да си кажа мнението - а то е, че не ме кефи рекламата, особенно финала й - "Loop by MTel" - много ме дразнят реклами адресирани към български потребители в които се говори на английски, ползват се английски логота и т.н.

към целевата група а именно тинейджърите е насо4ено те са луди по използването на английски думи и "българизирането им" - нас може и да ни дразни но те се кефят а рекламата е насо4ена именно към тях

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Сря 25 окт 2006 9:03

Преди време доста изписахме по тази тема, така че може би сега ще ви е интересно да разберете развитието - група неправителствени организации са завели дело срещу Мтел по обвинение в дискриминация, заради въпросната тарифа. Какъв ще е крайният резултат е трудно да се каже, като знам с каква скорост работи правосъдието у нас, пък и съм сигурен че те и от това ще се опитат да си направят реклама...

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 25 окт 2006 17:59

Ами добре,аз съм на 23 и въобще не ме кефят реклами,в които има някакви англоезични или каквито е да е чужди думи.Ние в БГ ли сме или...А относно Лууп-просто М-тел привличат младите потребители на Прима и ги връзват умно с договор :lol: 15 лева на месец,няма мърдане.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”