помощ за покупка на кола до 3000 лв
-
- Автомобил: SEAT IBIAZA 6k2
- Двигател: 1.9 SDI
помощ за покупка на кола до 3000 лв
Здравейте знам че е банално вече секи да пита ,но и аз искам да се допитам до вас да измислим един хубаф автомобил. От две коли днес останах без и така търся си спешно кола и покупката ще стане до дни.
Имам обаче няколко изисквания
да е икономична
да не е мн. голяма не ми трябва голяма кола
и здрава най-вече
исками се да е фолцваген ама май хубавите са си над тази сума
до сега съм карал 5 години голф 3
искам да събера малко информация за
опел астра полицейските
фиат пунто дизел 2ра фаза
пежо 206 дизел
или голф 3 тди
и може и други предложения като покупката ще стане в моя район Добрич, Варна че не ми се обикаля много
Имам обаче няколко изисквания
да е икономична
да не е мн. голяма не ми трябва голяма кола
и здрава най-вече
исками се да е фолцваген ама май хубавите са си над тази сума
до сега съм карал 5 години голф 3
искам да събера малко информация за
опел астра полицейските
фиат пунто дизел 2ра фаза
пежо 206 дизел
или голф 3 тди
и може и други предложения като покупката ще стане в моя район Добрич, Варна че не ми се обикаля много
-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
Re: помощ за покупка на кола до 3000 лв
еми колега най-здрава от тия коли е голфа според мен
зимаш един голф 3 TDI 90к.с. и си готов
даже за 3000 може да намериш и по-лачен голф, по запазен
то нова си е само според мен, не натоварвам никой с това мнение
зимаш един голф 3 TDI 90к.с. и си готов
даже за 3000 може да намериш и по-лачен голф, по запазен
то нова си е само според мен, не натоварвам никой с това мнение
-
http://www.cars.bg/u702979
за това някой какво мисли как са
206 са доста манинки ама искам да покарам някоя и ще вида дали ще ми харесат защото за тези пари мога да си взема 2,0 хди и смятам ,че ще е добре а ако гледам поло 6н2 то там цената е на 5000 лв май.
сивик също е добре харесват ми ако намеря някой с газ също е оферта.
за това някой какво мисли как са
206 са доста манинки ама искам да покарам някоя и ще вида дали ще ми харесат защото за тези пари мога да си взема 2,0 хди и смятам ,че ще е добре а ако гледам поло 6н2 то там цената е на 5000 лв май.
сивик също е добре харесват ми ако намеря някой с газ също е оферта.
-
http://www.cars.bg/u693926
http://www.cars.bg/u696668
тези двете мисля да ги гледам днес като зеленото е чист дизел
http://www.cars.bg/u696668
тези двете мисля да ги гледам днес като зеленото е чист дизел
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Имам преки впечатления от 206 от 2006-та с 1,4 HDI 75hp без кулер.
МНОГО ЗДРАВА КОЛА!!!
Гледаш демпферната шайба на пистовия ремък да е ок и други ядове с тая кола не сме имали.
По салона може да имаш ядове с механизмите на предните седалки особено ако е двувратка.
МНОГО ЗДРАВА КОЛА!!!
Гледаш демпферната шайба на пистовия ремък да е ок и други ядове с тая кола не сме имали.
По салона може да имаш ядове с механизмите на предните седалки особено ако е двувратка.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Чувал съм че пежото са много нежни за нашите "Аутобани" Ако не се лъжа са с алуминиеви носачи отзад и отпред и не карат много по дупките, но може и да греша! Единствено ми харесва возията в тази кола!
По-добре се ориентирай към нещо по-евтино за подръжка, от класа на Голф! Добре си се ориентирал в първият пост, с Полицейската астра, това е много здрава кола, лошото е че ако е мачкана става масларка, все пак са 16 винтилови и без да харчат масло си е късмет! Но ако намериш някоя със стария двигател ще се родиш!
re : http://www.mobile.bg/11339510684181717
По-добре се ориентирай към нещо по-евтино за подръжка, от класа на Голф! Добре си се ориентирал в първият пост, с Полицейската астра, това е много здрава кола, лошото е че ако е мачкана става масларка, все пак са 16 винтилови и без да харчат масло си е късмет! Но ако намериш някоя със стария двигател ще се родиш!

re : http://www.mobile.bg/11339510684181717
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Пежо 206 е с торсион отзад. Не е с носачи
Към автора - ако търсиш спешно кола, почти съм сигурен, че ще скочиш на първата барака, която малко ти хване окото и ще береш ядове с нея. При покупката на кола не се бърза и не се казва "до няколко дни ще купя". Въпреки, че е огромна доза късмет, ама... не трябва да се бърза. По-добре ходи малко пеш преди да си я купил, отколкото да ходиш пеш след като я купиш

Към автора - ако търсиш спешно кола, почти съм сигурен, че ще скочиш на първата барака, която малко ти хване окото и ще береш ядове с нея. При покупката на кола не се бърза и не се казва "до няколко дни ще купя". Въпреки, че е огромна доза късмет, ама... не трябва да се бърза. По-добре ходи малко пеш преди да си я купил, отколкото да ходиш пеш след като я купиш

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
stefan4o написа:Пежо 206 е с торсион отзад. Не е с носачи
А отпред е MacPherson

- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
Задния мост на пежото не е ли като на 306, които пък се разкрачват... Въпреки, че вече цените им паднаха по моргите един мост върви 200-300 лв.
-
фабията е добра но малко ми идва над бюджета иначе ми харесва
охх незнам каква кола да е направо обиколих всички автокъщи в Добрич и няма нито една хубава кола.
Имаше само една хонда акорд дизел добра беше на 3000 обаче се нуждае от акумулатор и тампоните по окачването май са и за смяна иначе беше сякаш добра
Имаше и една астра г хареса ми двуврата червена с климатик обаче двигател 1,2 не бях чувал такъв да слагат на астра и мисля че ще малее
за пежата дето ги пуснах по горе зеленото е пълна скръб не става а другото е продадено греда
и аз незнам какъв автомобил да е направо мисля да не е нов внос защото искам да взема нещо от човек надявам се ,че той ще е бил грижовен като мен и ще си е подържал колата, а не да я взимам от автокъща и тепърва аз да започвам да я стягам.
Замислям се и за хонда сивик и всяка една просто искам нормална не много голяма кола икономична.
Много ми харесват поло 6н2 и голф 4 ама няма да ми стигнат парите за читав екземпляр така че търся на тях някаква алтернатива до тези пари с прехвърляне всичко мога да отделя 3500 лв.
Така че хубаво ще е колата да е около 3000.
След няколкоо дена имам ходене до Варна да видим там дали ще има нещо по розово.
охх незнам каква кола да е направо обиколих всички автокъщи в Добрич и няма нито една хубава кола.
Имаше само една хонда акорд дизел добра беше на 3000 обаче се нуждае от акумулатор и тампоните по окачването май са и за смяна иначе беше сякаш добра
Имаше и една астра г хареса ми двуврата червена с климатик обаче двигател 1,2 не бях чувал такъв да слагат на астра и мисля че ще малее
за пежата дето ги пуснах по горе зеленото е пълна скръб не става а другото е продадено греда
и аз незнам какъв автомобил да е направо мисля да не е нов внос защото искам да взема нещо от човек надявам се ,че той ще е бил грижовен като мен и ще си е подържал колата, а не да я взимам от автокъща и тепърва аз да започвам да я стягам.
Замислям се и за хонда сивик и всяка една просто искам нормална не много голяма кола икономична.
Много ми харесват поло 6н2 и голф 4 ама няма да ми стигнат парите за читав екземпляр така че търся на тях някаква алтернатива до тези пари с прехвърляне всичко мога да отделя 3500 лв.
Така че хубаво ще е колата да е около 3000.
След няколкоо дена имам ходене до Варна да видим там дали ще има нещо по розово.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Значи колега, съветвам те да не купуваш кола карана в България! Ще кажеш защо? Ами ако я купуваш от човек който не познаваш, как ще разбереш че е потдържвана!? Има хора потдържат колите, когато дойде ред да ги продават, особено ако не познаваш човека, то на твой човек не е за вярване, така че ! ТО не че в автокъщата продават нови от магазина, ма си е по-друго, да не е трешмелена по нашите аутобани!
Само не си вкарвай филм, както аз бях преди години, че ще купиш колата чудо! Всички са барутници, напудрени като к**ви и после се почва великото абониране към Ауто+ и всички останали сервизи! Но все пак ти желая късмет, с тези пари аз със зор си купих кола преди 4 години, не вярвам че сега има по-читави! Но здраве да е!
Само не си вкарвай филм, както аз бях преди години, че ще купиш колата чудо! Всички са барутници, напудрени като к**ви и после се почва великото абониране към Ауто+ и всички останали сервизи! Но все пак ти желая късмет, с тези пари аз със зор си купих кола преди 4 години, не вярвам че сега има по-читави! Но здраве да е!
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Чист дизел 206 е най-умрялата кола която може да съществува, качваш 2ма човека и неможеш да качиш баира буташ на 3-та и пак тъпче на 1 място , иначе ако не се натиска...(колко да са натиска таз ярномелка ) гори 4-5~ , иначе съм се возил на 206 ХДи много приятно дърпа , колко е здрава не знам , знам че задните мостове са им проблемни и ги пълнели с масло - на служебната протече и си помислих че е спирачна течност , проблемна помпа-3 пати я правиха ,накрая намокри динамото и колата ме остави на пътя няколко пъти ... абе калпава кола , тънки ламарини , евтина боя , цялата дрънчи на пластмаса,няколко пъти къса пистов ремък и пак ме остави на пътя,гърнето резонираше като на бензинка резцепена от каране на газ, мотора като го запалиш подскача в коша ... не бих си взел такава кола честно казано .
Последна промяна от garsona на Пон 25 юни 2012 21:22, променено общо 1 път.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”