Спиране при голф 4
- demooo74
- Автомобил: vw golf 4 TDI
- Двигател: ALH 2000
Спиране при голф 4
Здравейте, колеги! От края на март месец смених колата- от голф 2 на голф 4. Та искам да попитам нещо за новата ми кола. При студени накладки и дискове колата спира повече от добре , но имам вече някакво наблюдение ,че при по интензивно спиране спирачният път се удължава. В момента предните накладки са ми паджид, задните -не знам. Двойката имаше по слаби спирачки ,но и при загряването им си спираше по същия начин(еднакво успешно
)накладките бяха trw .Дайте съвет как да подобря спирането. Може би по добри накладки?
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Re: Спиране при голф 4
Бозава спирачна течност...с неясна възраст и пробег 
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Как стигна до извода,че като загреят спира по-зле? Мога да ти кажа някои важни за спирането критерия като : гуми (ако са някои италиански боклуци),асвалт (топъл или студен,гладък или порест) и както ти казаха... сп.течност.Еле пък ако е някоя италианка почни от там
- demooo74
BsLek написа:Двойката да не е с лети джанти а 4ката с железни и тасове
И двете (едната беше-продадох я )са с метални джанти без тасове!
IvailoOo написа:Как стигна до извода,че като загреят спира по-зле? Мога да ти кажа някои важни за спирането критерия като : гуми (ако са някои италиански боклуци),асвалт (топъл или студен,гладък или порест) и както ти казаха... сп.течност.Еле пък ако е някоя италианка почни от там
Еле пък ако е някоя италианка почни от там[/quote] Колега , това как да го разбирам? Колата е италианка ,да ! При лоши гуми да речем ще има повличане , но такова нещо не съм констатирал.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Италианците не са от най-добрите чорбаджии или пък механици.Често или са без масло,или нищо не е сменяно,или пък е сменено ама сложено както те си знаят и разни е такива работи.Затова винаги трябва да си имаш нещо на ум като купуваш кола внос от Италия.Това имах предвид 
- demooo74
IvailoOo написа:Италианците не са от най-добрите чорбаджии или пък механици.Често или са без масло,или нищо не е сменяно,или пък е сменено ама сложено както те си знаят и разни е такива работи.Затова винаги трябва да си имаш нещо на ум като купуваш кола внос от Италия.Това имах предвид
За моята са полагали някакви грижи ,но го разбрах малко късно! В ремъците и ролките имаше още много живот (може би още толкова )но просто нямаше сервизна история. Маслото просто го смених, може да е било на 1000км...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”