Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - niksi и Мишо

Мнениеот Velko » Пет 13 апр 2012 19:36

Ново тампонче за двигателчето, нови гайки на окачването ( вече може да се регулира heavy metal zork ), свързана музика и диагностика :bowdown Работи се здраво там! :beer

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Мнениеот feniksgod » Пон 23 апр 2012 22:34

С закъснение, но да благодаря на Мишо за оправените микроключета или както там се наричат на вратите, на Golf-а V5-така(с десният волан).

Не знам дали е тук мястото момчета, но да кажа. Вече аз си взех лична кола 1,8T GTI :twisted: , и имам работа и за двама ви mhihi , за Мишо имам още едни Микроключета mhihi , лошото е, че колата е с много лошо състояние на ремъците, целият се е напукал и накъсал :horror: , и ме е страх да мръдна колата като цяло, затова ще чака.
Скоро ще звънна като цяло да ви питам за всичко, благодаря ви много за оказаната помощ преди, като цяло отново да ви благодаря. :banana

Потребителски аватар
emi9
Автомобил: New Beetle
Двигател:

Мнениеот emi9 » Пет 27 апр 2012 15:13

За пореден и последен (касаещ Гуфи) път БЛАГОДАРЯ.

Велики сте и двамата. Направо ме е яд, че тая кола не се трошеше по -често :Mr Green Fun

Да даде Св. Паралей скоро да ви докарам Купрата :D

Потребителски аватар
ValioIliev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ValioIliev » Сря 16 май 2012 19:23

Искам и аз да изкажа огромната си благодарност към Мишо и Ники, че върнаха колата ми към живота въпреки всички проблеми които имаше с турбината, а и не само с нея! Сега не е същата кола. Страхотни професионалисти, дано повече хора да има като тях!

Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот Legolas » Чет 17 май 2012 21:49

От днес вече с чисто нов съединител комплект + тампон на скоростите.
Педала на съединитела може да се натисне с кутренцето на ръката и гадното претрисане при гасене на двигателя не се усеща.
Перфектна работа от страна на Ники, колата я подмлади с има-няма 15 години. Тотално възродена, благодарение на майсторските умения на мастър Никси :)

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пет 18 май 2012 9:07

Мастър Никси, това ми хареса :D

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Пон 21 май 2012 15:46

Браво на Мишо!

Установи проблема за 1 минута. За съжаление не беше нещо с което можеше да ми помогне, но ми спести много време и мъки.

mitkodj
Автомобил:
Двигател:

благодарности..

Мнениеот mitkodj » Пон 18 юни 2012 10:32

Специални благодарности на Никси за вещата му намеса
по моя пасат б4 , хубаво е че човек като закъса знае къде
може да отиде :beer :applause:

sapio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - Niksi и Мишо - НОВО!!!

Мнениеот sapio » Пон 25 юни 2012 16:51

Гледам нещо писано назад за срокове, контакти, това, онова. Предпочитам да чакам два дена и да знам, че си карам колата при човек, който знае какво прави, отколкото веднага при некадърници. Ако някой иска бърза работа мога да му препоръчам няколко сервиза - префектни са в бързината да вкараш колата. После ела стой и гледай вещи ремонти, чакане, щото видиш ли сменили здравата част, ама не било от нея и т.н. Даже наскоро се пре*бах така за дребно нещо да не звънна на Ники... и накрая пак при него :)

Относно взимането на други работници, не знам дали сте виждали как някой като му потръгне вземе да вдигне голям сервиз и наеме две, три момченца за никви пари. Стане голям началник и накрая като работниците му си оставят ръцете, щото той е много велик и не влиза вече в канала и до там с доволните клиенти.

Та рядко влизам да хваля някой по форумите, щото тъкмо го похвалиш и той вземе да се изсере на метеното, обаче при Ники си карам колата от сигурно 2008 година и докато имам и VW Group автомобил ще ходи там. Успехи и занапред.

Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот Legolas » Вто 26 юни 2012 8:47

sapio написа:
Та рядко влизам да хваля някой по форумите, щото тъкмо го похвалиш и той вземе да се изсере на метеното, обаче при Ники си карам колата от сигурно 2008 година и докато имам и VW Group автомобил ще ходи там. Успехи и занапред.

Аз бих обърнал леко словореда: "докато ги има Ники и Мишо, не бих сменил VW Group." :)

Потребителски аватар
dankg
Автомобил: Golf 3 TDI
Двигател: 1z - 1996

Мнениеот dankg » Вто 26 юни 2012 10:24

Поредното Благодаря към Ники и Мишо! Аз като бабите нещо да чуя по колата и веднага звъня и я карам при тях...все още не са вдигнали ръце от мен :D. Страшни сте момчета, работите професионално и то на достъпни цени. :applause:
Възползвах се и от новата им услуга, дозаредиха ми климатика и сега си духа студено както трябва.

Потребителски аватар
siko2
Автомобил: VW Passat B5 1997
Двигател: ADR

Мнениеот siko2 » Пет 06 юли 2012 11:30

Здравейте! Искам да попитам Мишо от кога ще е на работа?

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Пет 06 юли 2012 15:23

Голямо благодаря и от мен! :bowdown :beer

Перфектно отношение, свършена работа и цени като за приятели. Признавам, че като отивах натам нямах представа дали ще свършат работа, въпреки изписаните страници във форума, но ходенето ми там надмина очакванията.

Аз мисля да ги навестя още следващия месец. :Mr Green Fun

Все така да си вършите работата и само читави и платежоспособни клиенти! :да: :banana

Потребителски аватар
emi9
Автомобил: New Beetle
Двигател:

Мнениеот emi9 » Вто 10 юли 2012 0:10

Пак съм аз :)
Никси благодаря за климатика - така някак по-леко понасям жегите, нищо, че харчи като обезумял тоя Beetle :)

ПП Ako oще ти дава ядове HTC-то ще чакам да кажеш :o

Потребителски аватар
Izu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Izu » Вто 10 юли 2012 17:51

Хайде и аз да ги похваля. Днес само се срамих пред тях с моите измислени проблеми - погледнаха, поусмихнаха се и бързо-бързо констатираха, че количката е екстра и аз самичка си се вкарвам във филми. Ама... ново шофьорче, първа количка, ще прощават за загубата на време. :mrgreen: После си подкарах колата, всичко й беше наред, и изведнъж ПИУУУУ нещо изпищя - някаква грешка и аз на шаш, ама ШАШ-ШАШ, звънкам на Ники и търча към Герман - за 5 минути оправи всичко - някаква грешка тъпа, дето само ми изкара ангелите в най-голямото задръстване... И така... търпеливи хора, страшно отзивчиви и разбрани (аз такива като мен, ако ми дойдат не бих ги търпяла, ама тез момчета ще да имат нерви от ковано желязо). :mrgreen:

:bowdown

Ставам им абонат. За което предварително им се извинявам, че най-вероятно ще продължа да ги занимавам с моите имагинерни и полу-имагинерни проблеми. mhihi :bowdown

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”