Поставяне на ремък-охладителна перка?
-
valvamp
- Автомобил:
- Двигател:
Поставяне на ремък-охладителна перка?
Здравейте ,колеги,колата е Голф3 ,1,8ми,1994г. Отпред има две перки ,едната се включва когато колата е загрята ,а другата ми казаха че е за климатика.Проблемът е ,че между двете перки липсва ремъка ,който движи втората перка посредством първата(главната).Може ли някой да ми каже как мога да го монтирам този ремък,който вече съм го купил без да свалям бронята и радиатора отпред?
- miro_87_pk
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
Re: Поставяне на ремък-охладителна перка?
да не те лъжа, но аз съм правил същата манипулация на сеат толедо. там отвъртяхме 4 болчета в краищата на ламарината къде са хванати перките и с псуване и малко съдрани ръце, щото е доста тясно, ремъка се монтира за голфчето. не знам как е, но поразгледай може би е същото.Успех
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Ако все пак се наложи да се разглобява маската,препоръчвам ти през реленце да монтираш и свържеш втори ел. вентилатор(от морга).Щом е паднал веднъж-пак ще падне, баш кога не трябва ще се оплете в пропелерите..!
Ето тука viewtopic.php?f=5&t=331789 съм писал и аз как съм го направил. Иначе втората перка не е за климатика а е заРАДИ климатика
Движат се винаги заедно без значение дали работят с климатика или само заради температурата на двигателя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”